AnnonceLuk annonce
En ny kvinde

25-10-2016

Det store vægttab er tydeligt at se.  Fotocollage: Jens Nielsen

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

Janne Jensen har tabt sig 32,2 kg. Hun var med på det første slankehold, som Birgitte Cetti, der ejer Kalundborg Helseklinik, havde i samarbejde med Kalundborg Kommune.

Janne Jensen er 46 år, og har siden 27. marts i år tabt sig små 33 kg. Det har hun formået, fordi hun har været en del af slankeholdet fra Kalundborg Kommune, der har været i kyndige hænder hos Birgitte Cetti fra Kalundborg Helseklinik.

”Jeg troede, at det var motion og sund kost, jeg havde meldt mig til, men fandt ud af til det første møde selvfølgelig, at det var pulver, jeg skulle spise, hvilket jeg var meget utilfreds med. Jeg mente ikke, at det var noget for mig. Men jeg blev, og fandt faktisk ud af, at det smagte fint, og at det var let, og jeg er så glad for, at jeg gjorde det. Det har også været rigtig godt for mig at være i en gruppe. Det er klart en fordel, og det ’Holdvægten forløb’ jeg er på nu, er også med til at holde mig fastholdt i de gode rutiner,” siger Janne Jensen.

I dag spiser Janne Jensen slet ikke pulver længere, kun hvis hun har meget travlt, for netop at sikre sig, at hun får de vitaminer og mineraler hun skal have, hvis hun er på farten.

”Jeg tæller kalorier, og det vil jeg komme til resten af mit liv. Men jeg er ikke fanatisk. Det er en livsstilændring resten af livet, ja. Men der er ikke noget, der er forbudt. Jeg må bare give afkald på noget andet, hvis jeg fx drikker den fredagsøl, jeg så godt kan lide. Så ved jeg, at jeg skal spise færre kalorier den dag. Det er min tankegang,” siger hun og fortsætter:

”Det har gjort noget ved mit selvværd, at jeg har tabt mig så meget. Jeg tror på mig selv i dag. Derudover kan jeg igen gøre nogle af de ting fysisk, som har været svært for mig, fordi jeg blev forpustet fx, og jeg får sjældent migræne mere.”

Også Birgitte Cetti kan mærke, at Janne Jensen har ændret sig markant efter at have tabt sig.

”At Janne har tabt sig så meget, har klart ændret hende. Det kan jeg tydeligt mærke, og det er skønt. Hun havde det ikke særlig godt med sig selv før sit vægttab, men det har hun nu, og jeg er glad for, at jeg har kunne hjælpe til med det,” siger Birgitte Cetti.

Hvis man er på fuld måltidserstatning fra Cambridge, spiser man fire måltider om dagen, men allerede ved 3 måltider er kroppens behov for vitaminer og mineraler dækket ind. Birgitte Cetti har da heller ikke andet end god erfaring med Cambridges produkter og plan. Hun har haft 18 kvinder på slankehold fra marts og 12 uger frem, hvor bl.a. Janne Jensen også var på. De tabte sig tilsammen 225,9 kg. på 12 uger.

”Og jeg har igen nu et hold kørende i samarbejde med kommunen. Derudover også et forløb, hvor det handler om at holde vægttabet. Det kører over 12 måneder, da der er lavet undersøgelser, der viser, at holder man sit vægttab i min. et år, har kroppen stabiliseret sig, og kan bedre finde ud af at holde vægttabet fremfor at komme op på ’normalvægten’ igen. Jeg er i øvrigt også grundlæggende af den overbevisning, at lever man sundt i hverdagen, er der plads til, at man skejer ud i weekenden,” siger Birgitte Cetti.

Birgitte Cetti er i øvrigt også, tidligere på året, blevet udnævnt som Årets Konsulent af Cambridge Danmark. Janne Jensen og Birgitte Cetti vil være at finde på Kalundborg Messen den 29./30. oktober, hvor man kan høre mere om Janne Jensens forløb hos Kalundborg Helseklinik, og Cambridge produkterne, hvilket både gælder enkeltpersoner samt virksomheder, der måske øjner muligheden for et forløb hos Kalundborg Helseklinik.Klik her for at se billederFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0