AnnonceLuk annonce
En noget anderledes juletræstænding

02-11-2020

Børnene plejer at flokkes om julemanden på Klostertorvet, men sådan bliver det ikke i år. Arkivfoto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Årets juletræstænding fredagen før 1. søndag i advent, plejer at samle flere hundrede børn og voksne i Kordilgade og på Klostertorvet, men sådan bliver det ikke i år, arrangementet er aflyst grundet corona, men der kommer selvfølgelig lys i både juletræet og julebelysningen i gaden.

En helt ny og flot julebelysning bliver tændt fredag d. 20. november sammen med det store juletræ på Klostertorvet.

Vores Kalundborg havde glædet sig til at se flere hundrede mennesker i gågaden sammen med julemanden, men julen er på ingen måde aflyst.

”Grundet coronasituationen må vi ikke samles til fælles juletræstænding, i stedet bliver den nye flotte julebelysning tændt mellem kl. 18 og 24, vi filmer begivenheden og sætter den på Facebooksiden for Vores Kalundborg lørdag d. 21. november, men vi havde ellers glædet os til et brag af en fest,” siger Mei Kanstrup, aktivitetskoordinator, Vores Kalundborg, som også opfordrer til, at alle handler lokalt for at støtte op om butikkerne i en svær tid.

Den helt nye og spændende julebelysning i Kordilgade, Vænget, Solskinspladsen og den øverste del af Skibbrogade, er et projekt til knapt 800.000 kr.

Pengene til den nye julebelysning er bevilliget fra ’Få det fikset puljen’ i Kalundborg by til foreningen Lys på Kalundborg.

Læs også: Ny spændende julebelysning klar sidst i november


Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0