AnnonceLuk annonce
En længe ventet vej er færdig og åbnet

12-03-2019

Den nye forbindelsesvej mellem Langagervej og Asnæsvej blev åbnet mandag eftermiddag. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

En ny vejforbindelse mellem Langagervej og Asnæsvej vil lette trafikken fra bl.a. Engvejskvarteret. Mandag eftermiddag blev vejen åbnet.

Rigtigt mange har prøvet at holde i kø meget længe på Langagervej, Flakagervej og især Engvej, for at komme ud på Slagelsevej/rute 22, i Kalundborg, især morgen og aften, men nu er der håb for trafikanterne, en længe ventet ny vejforbindelse mellem Langagervej og Asnæsvej er nu færdig og mandag eftermiddag blev den åbnet for trafikken.

Trafikproblemerne løses med den nye forbindelsesvej mellem Langagervej og Asnæsvej, så alle i Engvejskvarteret og virksomhederne i området, kan komme nemt ud på det overordnede vejnet. Derudover kommer trafikken ad Slagelsevej/Hareskovvej til at flyde bedre, når der ikke er så mange venstresvingende køretøjer.

Grundejerforeningen i området har i mange år arbejdet for at få etableret den nye forbindelsesvej.

Det var kommunalbestyrelsesmedlem Niels-Erik Sørensen (V), der selv bor i Engvejskvarteret, der pressede på for at få de 400 meter vej med på budgettet for 2018, og han er da også rigtig glad for den nye vej

”Den vej har været et stort ønske i mange år, for at lette trafikken på Slagelsevej. Det kommer til at betyde rigtigt meget både for beboerne i Engvejskvarteret, men trafikken i myldretiden på Slagelsevej kommer til at glide væsentligt nemmere nu hvor vejen står færdig", siger Niels-Erik Sørensen.

Niels-Eriks Vej

Det lokale kommunalbestyrelsesmedlem har kæmpet længe for den nye forbindelsesvej og måske det nye vejstykke burde hedde Niels-Eriks Vej.

”Jeg tror da at jeg vil sende et forslag til kommunen om at den skal hedde Niels-Eriks Vej, men det er ikke sikkert at den går,” griner Niels-Erik Sørensen.

I den oprindelige udstykningsplan for erhvervsområdet mellem Hareskovvej og Langagervej er det vist, at Flakagervej skal forbinde de to veje. Der manglede imidlertid cirka 75 meter af Flakagervej for at forbindelsen var etableret. Derfor er de 75 meter vej nu etableres samtidigt med etableringen af forbindelsen mellem Asnæsvej og Engvejskvarteret.Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0