AnnonceLuk annonce
En helt ny slags vaskehal i Kalundborg

17-03-2021

Vaskehallen i Kalundborg, der åbner den 2. april. Foto: Wash World.

kontakt@tv-kalundborg.dk

Wash World har slået sig ned i Kalundborg med en ny vaskehal, der vil fjerne lange køer ved hjælp af abonnementsløsninger, nummerpladegenkendelse og et betalingssystem, der kan betjenes fra bilen.  

Bilvask kan være en langstrakt affære med kødannelse og alt for meget ventetid. Men sådan behøver det ikke nødvendigvis at være. Sådan lyder rationalet bag Kalundborgs nye bilvask, der gør brug af ny teknologi og gør det muligt at vaske bilen med et meget lavt forbrug af vand uden på noget tidspunkt at stige ud af køretøjet. Vaskehallen i Kalundborg er ubemandet og har åbent døgnet rundt. Automatisk aflæsning af bilernes nummerplader gør det muligt for medlemmer at køre direkte ind i vaskehallen uden at stige ud af bilen. Selve vasken tager ned til tre minutter, hvilket betyder, at processen er hurtigt klaret uden den sædvanlige ventetid.

”Særligt i disse tider, hvor det handler om at minimere den fysiske kontakt til andre mennesker, er mange glade for at vaske bilen på en måde, der er hurtig, nem og sikker. Der er faktisk ingen grund til at sidde i kø og bruge lang tid på at få bilen vasket, når man gør brug af den tilgængelige teknologi på området,” siger Martin Olesen, COO i Wash World.  Wash World anvender biologisk vandrens, som sikrer et meget lavt friskvandsforbrug fra kun seks liter per bilvask. Det er under en tiendedel af en typisk privat bilvask med vandslange. Wash World gør desuden brug af en abonnementsløsning, hvor brugerne får ubegrænset bilvask fra 69 kroner om måneden, mens ikke-abonnenter vasker fra 39 kroner per gang via betalingskort eller MobilePay. Derudover sikrer en døgnåben akuttelefon, at kunder til alle tider kan få hjælp over telefonen, hvis behovet opstår.

Gode tilbud

Den nye bilvask i Kalundborg er at finde på Holbækvej 74 ved Stejlhøj og åbner den 2. april. Netop nu er der gratis oprettelse ved tegning af abonnement, ligesom det er muligt at købe en bilvask for én krone i weekenden fredag den 9. april til og med søndag den 11. april.   

”Det er ikke hver dag, at vi får henvendelser fra lokale bilejere, der beder om, at vi etablerer os i deres by. Det er ikke desto mindre sket i Kalundborg, hvor vi har fået mange henvendelser fra borgere, der er glade for at bruge os i Holbæk og Slagelse, men synes, at der er for langt at køre. Derfor glæder vi os meget til endelig at blive en del af bybilledet,” siger Martin Olesen fra Wash World.

Om Wash World
Danske Wash World har siden 2013 tilbudt bilvask på medlemsbasis. Prisen for et basis-medlemskab er 69 kr. pr. måned, mens enkeltvask starter ved 39 kr. Wash World har flere end 130 vaskehaller fordelt på cirka 60 lokationer i Norden. Virksomheden blev i 2020 nummer tre i Børsens Gazelle-kåring med en vækst på knap 2.000 procent over fire år. Mere info kan findes på washworld.dk, hvor det ligeledes er muligt at oprette sig som medlem.


Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0