AnnonceLuk annonce
En helt ny bogklub for børn

15-01-2019

Vil du gerne være med i en Bogklub?

Det er nok ingen hemmelighed, at bibliotekerne er glade for, at der er nogen, der læser. Læsning kan give nogle rigtig gode oplevelser, og dem kan man sagtens dele med andre. Derfor vil Kalundborg Biblioteker gerne tage initiativ til at starte en bogklub for børn og unge på Kalundborg bibliotek, for dem, der læser eller som gerne vil i gang med det.

Der findes mange læseklubber for voksne både i Kalundborg kommune og over hele landet, hvor deltagerne skaber et fællesskab omkring det at læse.

"Vi vil gøre det muligt for børn at finde sådan et fællesskab. Vi håber derfor, at er børn i vores område, der vil samles og snakke bøger. Men hvad er det vi skal? Vi skal snakke om bøger vi har læst, anmelde bøger for hinanden, læse en bog sammen og inspirere hinanden til at læse nye bøger og nye genrer," fortæller Tina Christiansen, faglig koordinator på Kalundborg Biblioteker, og fortsætter,

"Der er plads til, at vi i klubben snakker om hvad vi laver sammen - med udgangspunkt i bøgerne. At vi sammen ser på, hvad vi synes kunne være sjovt f.eks.  en hyggeaften, hvor vi kan spise Pizza og se en filmatiseret bog sammen kunne også være hyggeligt."

Der startes op den 30. januar klokken 15.30-16.30, og så mødes deltagerne den sidste onsdag i måneden frem til maj.

Man kan tilmelde sig via bibliotekets hjemmeside, www.kalundborgbib.dk, eller ved at henvende sig til Kalundborg bibliotek.Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0