AnnonceLuk annonce
En fanJAZZtisk familiekoncert

17-02-2020

Casper Mikkelsens Dejlige Jazzband giver koncert på Musisk Skole Kalundborg søndag den 1. marts.

kontakt@tv-kalundborg.dk

Søndag den 1. marts kan man ikke undgå at blive smittet af trommefeberen, når Casper Mikkelsens Dejlige Jazzband giver koncert på Musisk Skole Kalundborg.

"Der er garanti for, at hjemmets gryder og kagedåser får en ordentlig tur med grydeskeerne efter mødet med den sprudlende koncert med Casper Mikkelsens Dejlige Jazzband," siger børnekulturkonsulent, Søren Vind.

Casper Mikkelsens hjerte banker for trommerne, og sammen med sit Dejlige Jazzband inviterer han alle børnefamilier til trommehistorier, skæg og ballade. Hvor kommer trommerne fra? Hvad er det der jazz? Og hvordan kom musikken fra Afrikas savanne til New Yorks asfaltjungle?

Alt det fortæller Casper Mikkelsens Dejlige Jazzband om med glimt i øjet og masser af fed musik - lige fra afrikanske jungletrommer og bedrøvet blues til hæsblæsende swing. Så afgjort jazz i børnehøjde.

Koncerten er en af de populære familiekoncerter på Musisk Skole arrangeret af Den Kulturelle Rygsæk og LMS og denne gang i samarbejde med Kalundborg Jazzklub. Det gælder også den følgende familiekoncert den 22. marts med musikgruppen Ohn Dohn Dehn.

Koncerten er søndag den 1. marts kl. 14 på Musisk Skole Kalundborg. Billetter købes på kalundborgbib.dk eller ved indgangen. Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 0