AnnonceLuk annonce
En bjørn og jazzhyæner i den 8. Himmel

10-08-2019

Tekst og foto af Jens Nielsen

Sigurd Barrett og Jeppe & Jazzhyænerne havde et godt tag i det helt unge publikum da den 8. Himmel afviklede deres sidste sommerkoncert. I år var koncerten henlagt til det store festtelt hos Kalundborg Rock’er.

Kalundborg Rock’er har i år i den grad levet op til navnet som en festival for hele familien. Lørdag formiddag blev der budt på hele to koncerter for de allermindste, først Sigurd Barrett og bjørnen Bjørn, efterfulgt af Jeppe & Jazzhyænerne.

Koncerterne var kommet i stand sammen med Den 8. Himmel, som afvikler koncerter for børn i sommerferien i Klosterparken, men i forbindelse med 20-års jubilæet hos Kalundborg Rock’er, blev koncerterne henlagt til det store festtelt på festivalpladsen, og det var en succes.

Omkring 600 børn og voksne mødte op for at blive underholdt, og kunne samtidig købe mad og drikke i Meny baren, og i pausen var der mulighed for at de mindste kunne lege i det store legeområde på Kalundborg Rock’er, måske en aftale der kan blive til en fremtidig tradition.Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0