AnnonceLuk annonce
En aften i selskab med ånderne

16-11-2019

Mandag den 16. december kommer clairvoyant Pernille Livsgnisten i Kino den Blå Engel​​​, og fortæller bl.a. om et liv med ånder. Foto: Gitte Korsgaard.

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

Den 16. december kan blive en anderledes og interessant aften, hvis man vælger at lægge vejen forbi Kino Den Blå Engel. Clairvoyant Pernille Livsgnisten fortæller nemlig om at leve og arbejde med ånder på godt og ondt.

Mandag den 16. december kl. 18.30 inviterer Kino Den Blå Engel til en anderledes og spitituel aften i selskab med ånderne. Clairvoyant Pernille Livsgnisten vil give et indblik i, hvordan det er at leve og arbejde med ånder på godt og ondt, hvilket hun har gjort i de sidste 20 år.

Det bliver en fortælling om, hvordan Pernille Livsgnisten mødte ånderne, og lærte at tale med de afdøde samt at heale. Der vil være beskeder til publikum og healing af fysiske smerter til dem, der ønsker det. Pernille Livsgnisten udfører både healing, clairvoyance, afdød kontakt og husrenselse. Hun har hjulpet mennesker i alle aldre ligesom hun har hjulpet dyr, og folk kommer til hende fra nær og fjern.

"Jeg har ikke selv opsøgt ånderne, de fandt mig. Jeg fandt ikke ud af, at jeg kunne tale med ånderne på et kursus, men fordi de kontaktede mig. Jeg forstår godt, at folk kan være skeptiske, og det er i virkeligheden også den sundeste tilgang til det, jeg laver. Men jeg håber, at folk har lyst til at komme forbi Kino Den Blå Engel den 16., så jeg kan fortælle noget mere om, hvad det er jeg oplever, og de selv kan opleve det,"  fortæller Pernille Livsgnisten.

Efter foredraget i salen vil der være mulighed for, at op til 12 personer kan tilmelde sig til at få kontakt med en afdød, eller at få beskeder fra ånderne. Dog mod betaling. Det vil være muligt at stille 1-2 spørgsmål alene med Livsgnisten. Denne seance varer ca. 10 minutter.

"Jeg er glad for, at vi kan byde Pernille velkommen hernede, og jeg er spændt på arrangementet. Jeg har hørt flere fortælle positivt om Pernilles evner, så det skal nok blive en interessant aften," siger Annette Sønder Nielsen fra Kino Den Blå Engel.

Tilmelding til den sidste del af aftenen sker ved, at kontakte Biografen på tlf.nr. 59511650. Der er først til mølle princip. Billetsalget til selve aftenen er allerede i gang på Kino Den Blå Engels hjemmeside, eller billetter kan købes i biografen.Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0