AnnonceLuk annonce
En aften i gode bøgers selskab

14-11-2018

Liselotte Wiemer fortæller om det sidste års vigtige bogudgivelser i Kalundborg Hallerne den 26. november.

kontakt@tv-kalundborg.dk

Hvis man mangler inspiration til vinterens hyggestunder med gode bøger, kan man smutte forbi Kalundborg Hallerne den 26. november, og høre om årets mest interessante romaner.

Er man til bøger, kunne det måske være en idé at smutte forbi, når Kalundborg Biblioteker inviterer til en inspirerende aften med litteraturanmelder på Weekendavisen, Liselotte Wiemer, der fortæller om det sidste års vigtige bogudgivelser. Derudover kommer hun med idéer til spændende læseoplevelser, og ikke mindst idéer til julegaver.

I en tour de force gennem det seneste års vigtige bøger, præsenterer Cand. phil. og litteraturanmelder Liselotte Wiemer de tendenser, der kan spores i den nyeste litteratur. I et sprudlende og levende sprog kommer hun med ideer til brandgode læseoplevelser. Undervejs vises billeder af bøgerne på storskærm.

Gennem fem år har Liselotte Wiemer gæstet Kalundborg Bibliotekers Biblioteksklub, og da det var en meget vidende og engageret foredragsholder, som publikum oplevede sidste gang, hun besøgte Kalundborg, ser Kalundborg Biblioteker frem til besøget igen i år. Når Liselotte Wiemer ikke læser og skriver, er hun sognepræst i Sydhavnen, underviser i kommunikation, etik og filosofi, og holder foredrag rundt om i landet om blandt andet om forfattere og litteratur.

Kalundborg Biblioteker står bag arrangementet, der foregår mandag den 26. november kl. 19 -21 i Mødelokale 4, indgang D, Kalundborg Hallerne.

Billetter købes via www.kalundborgbib.dk/ under "Det Sker"Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0