AnnonceLuk annonce
En aften for familier som ikke har så meget som andre

11-12-2018

Hans Henrik Madsen, formand for Vestsjællands Jagtforening, til højre, i snak med et par af aftenens gæster. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Vestsjællands Jagtforening arrangerede en stemningsfuld juleaften, i samarbejde med Kalundborg Sportsfiskerforening, for 24 personer, mandag aften. En aften for familier som måske ikke har så meget som andre.

Mange familier har de sidste par år søgt om julehjælp, faktisk så mange at det ikke er alle der kan få. Det fik Vestsjællands Jagtforening, i samarbejde med Kalundborg Sportsfiskerforening, til sidste år at gå sammen om at arrangere en juleaften i deres klubhus på Lynglodden, for en række personer, som familieafdelingen i Kalundborg Kommune har været med til at udpege.

Det var en stor succes, som selvfølgelig skulle gentages i år, derfor var 24 personer, 11 voksne og 13 børn, mandag aften inviteret til juleaften med det hele.

En aften som deltagerne vil huske i lang tid. Foreningerne havde sørget for forret, bestående af ørred fanget i fjorden og røget, derefter andebryst fra gråænder som medlemmerne af jagtforeningen havde skudt, flæskesteg, brune kartofler og rødkål og selvfølgelig med risalamande til dessert og med mandelgaver til både børn og voksne.

Og hyggeligt det var det, der var både juletræ, der blev sunget julesange og Hans Munk fra sportsfiskerne, fortalte om julen, og så var der gaver til børn og voksne, alt sammen sponseret af lokale firmaer, bl.a. Kvickly Kalundborg, som er hovedsponsor for jagtforeningen.

Da den hyggelige aften sluttede, fik hver familie to store poser med hjem med flæskesteg, and, rødkål, chokolade og småkager. Der var også et flot juletræ til hver familie som endda kunne blive leveret lige til døren og skåret til i den rigtige højde, alt sammen doneret af lokale firmaer og forretninger som vil være med til at gøre en forskel for andre mennesker.

I år blev deltagerne også tilbudt at blive klippet, Salon Carlsen fra Høng havde tilbudt at klippe alle gæsterne, og det tilbud var der mange som tog i mod. En del var blevet klippet i salonen i Høng, mens resten blev klippet i klubhuset mandag aften, mellem boremaskiner, fiskestænger og den lækre mad.

”Igen i år har vi fået rigtig stor hjælp fra en lang række af sponsorer som gør det muligt for at afholde sådan en aften. Jeg håber at andre foreninger vil gøre det samme, og arrangere en juleaften for trængte børnefamilier, der er virkeligt et behov for hjælp,” siger Hans Henrik Madsen, formand for Vestsjællands Jagtforening og idemanden bag hjælpe arrangementet.Klik her for at se billederFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0