AnnonceLuk annonce
En af landets bedste guitarister træder til

06-11-2020

Af Jens Nielsen

Knud Møller, måske landets bedste guitarist, træder til grundet sygdom, når Ester Brohus, onsdag d. 11. november, står på scenen i Juvi Klubben.

Et af de faste indslag ved en koncert med Johnny Madsen Band er, at bandets frontfigur opfordrer publikum til i kor taktfast at råbe: ”Knud er Gud” med adresse til bandets guitarist, Knud Møller.

Onsdag d. 11. november kommer Knud Møller til Kalundborg, dog uden Johnny Madsen, men sammen med Ester Brohus og resten af hendes band, for at give koncert i Juvi Klubben.

Egentligt var det Karsten Skovgaard, som i 24 år var Kim Larsens kapelmester og guitarist, som skulle stå på scenen, men han er desværre blevet syg, og derfor er Knud Møller sprunget til.

Knud Møller er en af Ester Brohus musikalske samarbejdspartnere. Et prisbelønnet samarbejde må man vel sige. Albummet "Poor Pretty Little Me" fra 2001, som er produceret af Knud Møller, vandt nemlig hele tre Grammys.

Til koncerten med Ester Brohus i Juvi Klubben kan publikum forvente at høre både nye sange, men der bliver selvfølgelig også genhør med sange fra de ikke mindre end 11 albums, der efterhånden udgør Esters store bagkatalog.

Grundet corona restriktioner er der kun ca. 70 billetter til salg, som kan købes hos Alfa Optik i Kordilgade og i Allésalonen på Nørre Allé.


Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0