AnnonceLuk annonce
Her skal Elgiganten stå færdig i sommeren 2022

14-07-2021

Elgiganten har købt 5000 m2 jord af Havecentret på Stejlhøj hvor de skal bygge et nyt varehus. Foto: Jerns Nielsen

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

I løbet af sommeren 2022 slår Elgiganten dørene op til et nyt stort varehus på 2.000 m2 på Stejlhøj i Kalundborg. Havecentret Kalundborg har solgt 5.000 kvm jord fra, som de alligevel ikke brugte.

Daugaard Pedersen A/S står bag opførelse og investering i det i alt 2.000 m2 store byggeprojekt til Elgiganten, der kommer til at ligge ved siden af Harald Nyborg og Biltema. Faktisk har Havecentret Kalundborg solgt noget jord til Elgiganten.

”Vi havde 3 tønder land, og vi kunne sagtens undvære lidt jord, uden at det får nogen som helst indflydelse på havecentret. Derfor har vi solgt ca. 5000 kvm fra, da vi alligevel ikke brugte al jorden. Havecentret fortsætter fuldstændig, som det hele tiden har gjort,” fortæller indehaver Vilhelm Rosendal.

Peder Stedal, der er adm. direktør i Elgiganten, er glad for, at man har fundet den rette beliggenhed til varehuset i Kalundborg: ”Vi har i nogen tid fulgt Kalundborg og området omkring med stor interesse. Derfor er det glædeligt, at det nu er lykkedes os at finde den rette beliggenhed til vores nye varehus,” siger han.

Kort vej fra tanke til handling

Daugaard Pedersen A/S, der står for opførelsen af varehuset, har erfaring med lignende projekter for Elgiganten. Blandt andet i Fredericia, hvor et lignende byggeri er i fuld gang.

”Vi fik en henvendelse fra Elgiganten, for nogle måneder siden, hvor Elgiganten udtrykte interesse i at etablere sig i området omkring Stejlhøj. Herfra gik det stærkt, og allerede i foråret 2021 fik vi alle ender til at mødes, så Elgiganten kan blive repræsenteret i Kalundborg. Selvsagt glæder vi os rigtig meget til at levere et flot varehus til Elgiganten, og ikke mindst deres mange kunder,” siger Anders Bech Mathiesen, projektdirektør i Daugaard Pedersen.

Nyt varehuskoncept

”Vi har selvfølgelig store forventninger til vores nye varehus – til glæde for vores kunder. Ud over at vi vil skabe arbejdspladser i området, som et projekt af denne størrelse helt naturligt fører med sig, så slår vi samtidig dørene op til et varehus, der bygger på vores nyeste ’3.0 koncept’ inden for butiksindretning. Et koncept, der bl.a. byder på separat køkkenafdeling samt Apple shop. Herudover vil varehuset komme til at binde online og butik sammen med vores services som både Klik & Hent og Elgiganten Support. Med Klik & Hent giver vi vores kunder i Kalundborg og omegn mulighed for nemt at bestille og betale varer online - og hente dem direkte i vores varehus. Elgiganten Support er til gengæld et serviceprodukt, vi tilbyder i varehuset til de kunder eller virksomheder, der har spørgsmål eller behov for hjælp til opsætning af produkter - også dem, der ikke nødvendigvis er købt i Elgiganten,” fortæller Peder Stedal.

E-handel og fysiske butikker vil fortsat leve lykkeligt side om side

Selv om e-handel vækster i stort set alle brancher, tror Elgiganten på, at der også i fremtiden vil være behov for fysiske butikker.

”Vi er sikre på, at selv om meget kan klares online i dag, så kan den personlige vejledning og kontakt ikke erstattes. Samtidig er det også i varehusene man som kunde, hurtigst kan få udleveret sine produkter. Blandt andet derfor udvider vi nu med endnu et varehus. På den måde kan vi være til stede for vores kunder – online og i vores butikker,” siger Peder Stedal.

Elgigantens nye varehus i Kalundborg forventes at åbne lige efter sommerferien i 2022.

Fakta om Elgiganten

Elgiganten er en stor varehuskæde inden for mærkevareprodukter i hjemmeelektronik og hårde hvidevarer. Elgiganten blev etableret i Danmark i 1996, og har i dag over 2.300 medarbejdere fordelt pa 38 varehuse landet over samt en af landets største internetbutikker på Elgiganten.dk.


Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0