AnnonceLuk annonce
Billedserie: Elever ude med snøren

08-11-2018

Elever fra 9. klasse på Herredsåsen var ude med snøren sammen med Kalundborg Lystfiskerforening. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Elever fra 9. klasse fra Skolen på Herredsåsen var i bogstaveligt forstand ude med snøren da de torsdag formiddag blev undervist i lystfiskeriets mysterier.

Et af de meget populære valgfag for 8. og 9. klasses eleverne på Skolen på Herredsåsen er ’science og friluftsliv’. Torsdag formiddag mødtes 9. klasserne med medlemmer af Kalundborg Sportsfiskerforening på Gisseløre, hvor undervisningen i den grad gik i fisk.

”Science og friluftsliv er et af de meget populære valgfag, vi har i øjeblikket 25 elever fra 9. klasserne og hele 55 fra 8. klasserne,” fortæller lære Kirsten Noe fra Skolen på Herredsåsen, og fortsætter,

”Det er jo fantastisk at Kalundborg Sportsfiskerforening stiller med flere medlemmer, de har en kæmpe viden om emnet, og i dag har eleverne fået en introduktion til hvad er det for fisk man kan fange her i fjorden, hvor gemmer de sig henne, hvordan samler man en fiskestang og kaster med den, hvordan renser vi fisk og hvordan fileterer vi dem. Det er det som ligger i projektet.”

Og eleverne var meget interesserede, der blev sat orme på kroge inden linen blev kastet ud, men kun en enkelt fladfisk bed på krogen i løbet af dagen, men eleverne havde en lærerig dag med masser af frisk luft på Gisseløre.Klik her for at se billederFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0