AnnonceLuk annonce
Elever løb penge ind til Børnelungefonden

12-04-2019

Der var highfive til deltagerne når de havde løbet en omgang. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Sigrid Undset skolen i Kalundborg løb i dag, ligesom mange andre skoler, Team Rynkebys skoleløb. Team Rynkeby Skoleløb er et velgørenhedsløb, hvor alle elever på hele skolen deltog for at samle penge ind til Børnelungefonden.

Sigrid Undset skolen i Kalundborg deltog i dag i Team Rynkebys skoleløb, hvor skolens elever, der alle har generelle indlæringsvanskeligheder, deltog. Løbet blev afviklet på to ruter, den korte rute på 1,7 km rundt om det gamle Kalundborg Sygehus, mens den lange rute på 3,2 km. gik ud til Meny og retur igen. Flere af eleverne tog flere runder på de to ruter.

To ryttere fra Team Rynkeby Vestsjælland, Christina Østergaard og Jannie Lammert Christensen, cyklede med rundt på ruterne sammen med eleverne.

Konceptet i skoleløbet er at forældre og bedsteforældre sponserer eleverne, men på Sigrid Undset Skolen er det primært penge fra lokale firmaer og forretninger som sendes videre til Børnelungefonden.

Da børn og lærere kom i mål var der kage og juice fra Meny.

Børnene på Sigrid Undset Skolen fik samlet kr. 8.500, - ind, og nu kan en flok trætte elever fra Sigrid Undset Skolen gå på en velfortjent påskeferie.

I Kalundborg Kommune deltog også Bregninge Bjergsted Friskole, Gørlev Idrætsefterskole, Gørlev Skole, og Tømmerup Friskole i Team Rynkeby Skoleløbet.

Fakta

Team Rynkeby Skoleløbet er Nordens største motions- og velgørenhedsløb, hvor elever fra Danmark, Sverige, Norge og Finland løber til fordel for børn med kritiske sygdomme.

I Danmark løber eleverne fredagen før påskeferien, den 12. april 2019, for at støtte Børnelungefondens livsvigtige arbejde for børn med kritiske lungesygdomme.

 Klik her for at se billederFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0