AnnonceLuk annonce
Elektrisk weekend hos Hans Frederiksen A/S

02-09-2020

Bilrådgiverne Torben Petersen og Flemming Bøegh er klar til elektrisk weekend hos Hans Frederiksen A/S i den kommende weekend. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Den kommende weekend d. 5. og 6. september bliver helt elektrisk hos Hans Frederiksen A/S i Elmegade, hvor der sættes fokus på de populære el- og hybridbiler fra Ford og Hyundai.

Flere og flere danskere vælger en elbil eller en hybridbil når der skal handles ny bil, det er derfor helt naturligt, at netop denne type biler er i fokus når Hans Frederiksen A/S i Elmegade inviterer til Elektrisk Åbent Hus i weekenden.

Kunderne vil have mulighed for, at prøvekøre nyheder som den innovative og sporty mildhybrid Ford Puma og Danmark bedst sælgende bil, den populære Kuga Plug-in Hybrid – en SUV, som rummer hele familien. Kuga Plug-in Hybrid har imponeret de danske motorjournalister og bliver af mange kaldt Danmarks klart bedste bilkøb lige nu.

Derudover vil man også kunne prøvekøre nye hybridvarianter af Fords velkendte modeller Fiesta, Focus og Mondeo.

Vind et års Clever-opladning
Køber du en Kuga Plug-in Hybrid til Fords Hybrid Weekend den 5.-6. september 2020, kan du deltage i lodtrækningen om et helt års Clever Unlimited-abonnement med ubegrænset opladning og installation af en lade boks til hjemmet.

Man behøver ikke at hæve hele opsparingen

Hyundai sætter i weekenden fokus er på de populære elbiler KONA electric og IONIQ electric. Og man behøver ikke at hæve hele opsparingen for at få en ny elbil med hjem: Begge modeller kan leveres med det samme og privatleases for 0 kr. i udbetaling.

En af de elbiler man kan afprøve til Elektrisk Åbent Hus er Danmarks mest solgte el-SUV KONA electric, som for nyligt har fået længere rækkevidde - både Standard Range-udgaven, der nu kører op til 305 km og Long Range Performance-udgaven, der kører op til 484 km på en opladning. KONA electric, der som andre SUV'er, er kendetegnet ved den høje indstigning og det gode overblik, har også en lang udstyrsliste. Fælles for begge varianter er bl.a. 7" touchskærm, Apple CarPlay, Bluetooth, klimaanlæg, bakkamera, fartpilot, el-sidespejle med varme og LED-sideblik, vognbaneassistent, eCall og automatisk nødbremse med fodgængergenkendelse.

Prøv Danmarks billigste elbil under trygge forhold

En elbil er ikke kun et mere miljøbevidst valg - det kan også være et fornuftigt valg for pengepungen. Særligt hvis man går efter en Hyundai IONIQ, der kan prøvekøres til Elektrisk Åbent Hus. Med en pris på bare 2,74 kr. pr. kilometer landede IONIQ electric på førstepladsen i en analyse fra bilvurderingsportalen Bilpriser.dk, når det gælder totaløkonomi. Samtidig byder IONIQ electric på en rækkevidde på 311 km og udstyr som 8" touchskærm med Apple CarPlay, adaptiv fartpilot med Stop & Go-funktion, bakkamera, klimaanlæg med touchbetjening og parkeringssensor både i for og bag, aktiv vognbaneassistent samt træthedsregistrering.


Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0