AnnonceLuk annonce
Ekstra stole til kommunalbestyrelsesmøde

28-11-2018

Der måtte hentes ekstra stole ind til de mange borgere som ville følge kommunalbestyrelsesmødet, her direktør Michel van der Linden. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Der måtte hentes ekstra stole ind til dagens kommunalbestyrelsesmøde. Det var især sagen om linjeføringen på en ny vej fra Herredsåsen til Raklev, som fik borgerne til at møde op.

Rigtigt mange borgere mødte op til dagens kommunalbestyrelsesmøde i rådssalen på Kalundborg Kommune, så mange at der måtte hentes ekstra stole ind til de fremmødte, og alligevel måtte mange finde plads langs vægge og i vindueskarmen.

Det store fremmøde skyldes bl.a. punkt 17 på dagsordenen, fremsat af Hanne Olesen (A), Socialdemokratiet, som havde anmodet om at kommunalbestyrelsen behandlede sagen, om en ny vej fra Skolen på Herredsåsen og til Raklev, hvor det er selve linjeføringen af vejen som giver anledning til debat, idet lokalbefolkningen i Raklev er bekymret for trafiksikkerheden, hvor vejen munder ud i Hestehavebakken.

Men det blev et kort punkt på dagsordenen, idet borgmester Martin Damm (V) startede mødet med at foreslå at sagen blev flyttet til økonomiudvalgets møde i januar.

”Jeg kan ikke se noget formål med at flytte sagen til økonomiudvalget, den sag hører til under Teknik- og Miljøudvalget, og jeg vil sige at det har været en forfærdelig sag fra start til slut, og den er ikke slut endnu, og jeg forstår ikke hvorfor sagen skal flyttes, er det for at få offentligheden væk fra det her punkt at det skal flyttes til økonomiudvalget," sagde Hanne Olesen.

”Vi får rig lejlighed til at diskutere sagen til januar, som så igen ender i kommunalbestyrelsen,” sagde Martin Damm, og herefter blev punktet sat til afstemning, hvor alle, på nær Hanne Olesen og Niels Erik Danielsen (Ø) og Thomas Malthesen Hiorth (SF), stemte for. Hanne Olesen stemte i mod og Niels Erik Danielsen og Thomas Malthesen Hiorth undlod at stemme.

Sagen om vejen hen over Herredsåsen har allerede været sendt i udbud og onsdag morgen mødtes entreprenørerne som har afgivet bud på opgaven på rådhuset, hvor tilbuddene blev læst op.

Billigste pris for at udføre arbejdet er på kr. 8.853.770 kroner, oplyser en entreprenør som var med til mødet til TV-Kalundborg.dk, og er dermed inden for det budget som er afsat til vejstrækningen.

Tallet er dog ikke bekræftet af Kalundborg Kommune.Klik her for at se billederFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0