AnnonceLuk annonce
Ejendomsmægler runder et skarpt hjørne

12-06-2018

Steffen Sørensen fejrer 50-års fødselsdag nu på fredag. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Ejendomsmægler Steffen Sørensen fra Realmæglerne Klarstrup og Sørensen i Ubby fejrer 50-års fødselsdag på fredag. Fødselaren opfordrer til at komme forbi og hjælpe med at tømme en pølsevogn.

Ejendomsmægler Steffen Sørensen, medindehaver af Realmæglerne Klarstrup og Sørensen runder et af livets skarpe hjørner. 50-års dagen fejres nu på fredag den. 15. juni fra kl. 14 til 17 på kontoret, Torvet 3, Ubby, hvor kunder, samarbejdspartnere, familie og venner inviteres til at hjælpe med at tømme en pølsevogn ved en festlig reception.

”Det er den eneste pølsevogn i Ubby, og det er Ikke fordi at det går dårligt med at sælge ejendomme at vi åbner en pølsevogn, det er kun for en eftermiddag,” siger Steffen Sørensen.

Steffen Sørensen er oprindeligt uddannet bankmand, men begyndte i ejendomsmæglerbranchen i 1997, hvor han var med til at åbne Danbolig i Kalundborg, en forretning Steffen overtog i 2007 og solgte igen i 2008, for at vende tilbage til bankverdenen i en toårig periode.

”På det tidspunkt var det ikke meningen at jeg skulle tilbage til ejendomsmæglerbranchen, men da der var gået et halvt års tid, så kunne jeg godt mærke at det trak den vej igen. Det var fint at sidde og analysere regnskaber om vinteren, men da det så blev forår, så kunne jeg godt fornemme at bankverdenen var på lånt tid,” fortæller fødselaren

Partner med tidligere kollega

Githa Klarstrup havde i mange år været ansat hos Steffen Sørensen, men var gået egne veje og havde åbnet Realmæglerne i Ubby, derfor var det naturligt at de to stadig snakkede sammen og det kom der så et forretningspartnerskab ud af i 2010, hvor Steffen Sørensen købte halvdelen af mæglerforretningen i Ubby.

”Jeg kom i snak med Githa og vi blev enige om at slå os sammen i stedet for at skulle være konkurrenter, og det har jeg ikke fortrudt, alternativet havde været at jeg havde åbnet en butik selv. Vi har efterhånden arbejdet sammen i 20 år, og det fungerer rigtigt godt,” siger Steffen Sørensen.

50-års fødselaren har handlet med ejendomme i 19 år af sit liv, og når Steffen ikke er på arbejde, går tiden med hus og have i Kalundborg, to voksne børn i København, familie, venner og en ferie til udlandet.

”Jeg er en helt almindelig kedelig dansker,” griner Steffen Sørensen, der glæder sig til at der kommer mange gæster fordi på fredag.Klik her for at se billederFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0