AnnonceLuk annonce
Efterladt kaffekop skabte bekymring

20-08-2020

Modelfoto.

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

Onsdag formiddag fik Midt- og Vestsjællands Politi en anmeldelse fra en bekymret borger i forbindelse med bl.a. en efterladt taske på Vollerup Strand ved Kalundborg.

Kl. 09.10 onsdag formiddag fik politiet en anmeldelse fra en bekymret borger, som havde bemærket en efterladt taske, en termokande og en fyldt kaffekop, som stod ved en bænk på stranden i Vollerup ved Kalundborg. Borgeren frygtede, at en person var gået ud at bade og efterfølgende kommet i vanskeligheder. 

En patrulje blev sendt til stedet og JRRC (Joint Rescue Coordination Center) blev underrettet. Der nåede dog ikke at blive iværksat en eftersøgning, da en ejeren af tingene kom til stedet, mens politiet var på stranden. Den 82-årige mand var gået kort fra stedet for at hente et tæppe, mens han havde ladet taske og kaffe blive på stedet.

Politiet vil gerne minde borgerne om, at efterladte effekter ved strande og badesøer kan give anledning til bekymring. Når politiet får en anmeldelse om efterladte ting, vil der iværksættes en undersøgelse og evt. påbegyndes en søredning. Læg gerne en seddel til at berolige forbipasserende, hvis du er ude at bade og svømmer væk fra dine ting.


Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0