AnnonceLuk annonce
Efterforskning i indbrudssager betød ransagning

03-04-2019

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

Indbrudsgruppen hos Midt- og Vestsjællands Politi foretog tirsdag formiddag ransagning på to adresser i hhv. Holbæk og Snertinge, efter at politiet forinden havde fået en kendelse fra retten om, at mistankegrundlaget var til stede til at ransage de to adresser i en sag om indbrudskriminalitet. 

Ved ransagning af adressen i Snertinge traf politiet flere personer på stedet, heriblandt en 42-årig mand fra Holbæk. Politiet fandt bl.a. ½ gram amfetamin, fire gram MDMA og ni gram hash, som den 42-årige erklærede sig at være ejer af. Han blev derfor sigtet for overtrædelse af lov om euforiserende stoffer, og anholdt som mistænkt i andre sager om berigelseskriminalitet. 

Politiet havde forinden fundet grundlag for at sigte ham for et indbrud i en villa i Kirke-Hyllinge i maj 2018, et indbrud i en institution i Holbæk i december 2017 samt tyveri af bl.a. fem TV og nogle dyner fra et overnatningssted i Mørkøv i november 2017. 

Den 42-årige blev løsladt efter afhøring til sagerne, som han vil høre nærmere om, når disse skal afgøres.

Ved ransagning af en lejlighed i Holbæk bys sydlige del traf politiet en 29-årig mand fra Holbæk. Ved denne ransagning fandt politiet ikke nogen tyvekoster, men politiet fandt dog 41 gram hash og en bajonet med en klinge på 24 cm. Den 29-årige blev derfor kortvarigt anholdt og sigtet for overtrædelse af både lov om euforiserende stoffer og knivloven. Hashen og bajonetten blev beslaglagt, som bevis i sagen med henblik på konfiskation og senere destruktion.

Politiet søger ejer af en Makita boremaskine

Ved ransagningerne fandt politiet endvidere en boremaskine, som den 42-årige ikke kunne redegøre nærmere for, hvorfor politiet tror, at der kan være tale om tyvekoster. Boremaskinen var af mærket Makita med tilhørende batterier. Batterierne var dog mærket på en speciel måde med rød skrift, hvorfor politiet håber at kunne få rette ejer til at kontakte politiet, såfremt nogen har fået stjålet en boremaskine af mærket Makita med tilhørende batterier.Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0