AnnonceLuk annonce
Efterårsprogram er på plads

20-08-2016

 

Det nye katalog fra Kalundborg Biblioteker. Foto: Gitte Korsgaard.

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

I formiddags havde Kalundborg Biblioteker inviteret til offentliggørelsen af årets efterårsprogram, og mange var mødt op på Kalundborg Bibliotek for at høre nærmere om, hvad der sker i løbet af efteråret og vinteren, herunder bl.a. ture og foredrag.

Kl. 10 var Kalundborg Bibliotek fyldt med mennesker, der alle glædede sig til at se, hvordan efterårsprogrammet for Kalundborg Biblioteker ser ud samt høre lidt nærmere om de forskellige ture, Biblioteksklubben tilbyder.

”Vi er meget tilfredse med det nye program. Der sker en masse, særligt er jeg stolt af, hvad vi bl.a. kan tilbyde i efterårsferien til børnene. Men i det hele taget er det et fyldt program – det største vi har haft,” siger Jette Mygind, der er biblioteksleder på Kalundborg Biblioteker.

Også Dorthe Birk, der sidder på Kultur & Fritid ved Kalundborg Kommune er stolt af deres nyeste katalog.

”Vi har jo denne gang også forsamlingshusene med i programmet, og her har vi fået et nyt logo, som en nytilflytter, grafiker Michael Reinhardt, i Havnsø på eget initiativ har lavet, og det er virkelig flot,” siger hun

Det fine farverige katalog er på næsten 70 sider, og bilioteket har allerede fået mange henvendelser på bl.a. busturen til Harry Potter Festival i Odense til efteråret samt busturen omkring Hvideslægten, der foregår i begyndelsen af september.Klik her for at se billederFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0