AnnonceLuk annonce
Efterårsferien ´skudt´ godt igang

12-10-2020

Af Jens Nielsen

Alle pladser var besat da Kalundborg Biblioteker mandag formiddag inviterede børn og unge til at skyde med bue og pil i Kalundborghallen.

Efterårsferien blev bogstavligt skudt godt i gang mandag formiddag for børn og unge. Kalundborg Biblioteker havde igen i år inviteret til at skyde med bue og pil, godt hjulpet af Kalundborg Bueskytteforening, der stillede med den mangedobbelte DM vinder og formand, Hanne Christensen som instruktører.

De unge bueskytter blev først instrueret i hvordan man holder på sin bue, og efter en del skud mod skiverne var det tid til at Hanne Christensen gav en lille opvisning i hvordan man skyder med en konkurrence bue.

De sidste par år har Kalundborg Biblioteker også arrangeret bueskydning i efterårsferien, med samme succes som i år, nemlig totalt udsolgt.

Kalundborg Biblioteker har en lang række af arrangementer hele efterårsferien rundt om i hele kommunen, se de mange muligheder på www.kalundborgbib.dk under 'det sker', og husk de fleste arrangementer kræver tilmelding.

Tirsdag inviteres der fx til en festlig formiddag med Tigertræning. Gå ikke glip af dette fantasifulde event, hvor børn og voksne bliver ført gennem et sanseligt musikeventyr, der lover sved på panden, grin og masser af leg.

Lastbiler og andre store biler er temaet når dørene åbnes på Ubby Bibliotek og Forsamlingshus for børn og voksne torsdag d. 15. oktober kl. 13-15.30 Biler og især store biler er en uomtvistelig del af børns hverdagsliv. De er spændende, larmende og sjove. Men hvordan er det at sidde i en kæmpe bil når motoren går i gang og hvor hurtigt kan en lastbil køre? 


Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0