AnnonceLuk annonce
Efterårsferie på Kalundborg Biblioteker

09-10-2018

Man kan prøve sig selv af som filminstruktør i efterårsferien

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

I efterårsferien er der hvert år mange aktiviteter for børnene på Kalundborg Biblioteker, og i år er ingen undtagelse.

I efterårsferien er der mange spændende aktiviteter på Kalundborg Biblioteker for både børn og voksne, hvad enten man er til spil, teater eller kreative aktiviteter.

Gammeldags brætspil og PS4

For mange er efterårsferie lig med spil og hygge, derfor er der også dømt spildage på Kalundborg Biblioteker. Vinterferien bliver skudt i gang lørdag den 13. oktober på Ubby Bibliotek, hvor Kalundborg Biblioteker i samarbejde med Hvidebæk Lokalråd har brætspilsdag med hygge og pizza til afslutning. 

Om fredagen d. 19. oktober tager man stafetten op på Kalundborg Bibliotek med FIFA på PS4, hvor der er noget for enhver, uanset alder. Der er mulighed for at spille hele dagen fra kl. 10-16 på Kalundborg Bibliotek. 

Synes man Katniss Everdeen fra Hunger Games er ret blæret med bue og pil? Og tænker man, at man kan gøre hende kunsten efter, bør man møde op i Kalundborg Hallerne mandag den 15. oktober, hvor der bliver øvet i bueskydning. Kalundborg Bueskytteforening kommer og hjælper.

Teater           

Er man mere til teater, er der lørdag den 13. oktober børneteater i Svebølle for de 5-10 årige med teatret 'De Røde heste', der serverer absolut (u)hygge og underholdning med forestillingen 'Den sandfærdige beretning om de tre små grise'.

Tirsdag d. 16. oktober kan man, i Kulturhus Gimle, komme med på en rejse i Halfdan Rasmussens fantastiske univers med teatergruppen Apollo og forestillingen 'Godmorgen Sol'.

Aktiv ferie

Det er også muligt selv at være aktiv i efterårsferien, når der i Kalundborg Hallerne onsdag d. 17. oktober afholdes Nomer-træning ud fra de populære bøger om Nomerne. Til Nomertræning kan du lege og digte videre på historierne med udgangspunkt i de forskellige Nomertyper. 

En anden aktivitet, der kræver, at du er på 100 procent, er 'Fangerne på Biblioteket' på Ubby Bibliotek torsdag d. 18. oktober. Her kan man teste sig selv i lokaludgaven af 'Fangerne på fortet'. Stik fingrene i følekassen, lad dine fødder fortælle, hvad du træder på, og løs gåder i mørket. Tør du?

Kreative værksteder

Er man kreativ, og er mere til stillesiddende sysler, åbner Kalundborg Biblioteker de kreative. Tirsdag den 16. oktober kan man prøve sig selv af som filminstruktør på Gørlev Bibliotek, når der laves små animationsvideoer på iPads/tablets. Samme dag lukkes naturen indenfor, når der er silk-clay værksted på Svebølle Kvik Bibliotek med temaet strand- og havdyr på sten.                            

Der er også mulighed for at kaste sig ud i smykkekreationer til dit fantasy-kostume på Høng Bibliotek, hvor der er perlesmykkeværksted onsdag den 17. oktober, og har man lyst til at lave perleplader på Gørlev Bibliotek om lørdagen d. 20. oktober, er man også velkommen her. 

Der er tilmelding til de fleste arrangementer, og nogle arrangementer koster lidt. Vil man vide mere og evt. tilmelde sig efterårsferiens arrangementer, kan man besøge Kalundborg Bibliotekers hjemmeside www.kalundborgbib.dk Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0