AnnonceLuk annonce
Sjov efterårsferie på bibliotekerne

30-09-2020

Kalundborg Biblioteker byder på forskellige sjove ting for børn og unge i efterårsferien.

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

Inden længe er det skolernes efterårsferie, og i den anledning byder Kalundborg Biblioteker på både både teater, familiedag, tigertræning og meget andet sjov for børn og unge.

Kreative sysler for børn og deres voksne 
Der vil være rig mulighed for at være kreativ med farver, lim og papir i ferien. I både Gørlev, Svebølle og Snertinge er der i løbet af ugen krea- eftermiddag eller formiddage med tilmelding. Alle kan deltage, men børn under seks år skal være ifølge en voksen. Hver deltager vil få sit eget kit, og det hele vil naturligvis løbe af stablen i henhold til COVID-19 retningslinjerne.  
 
Filmanimation og digitalt design 
For de ældste børn og unge fra 12-17 år vil der onsdag i ferien være Pixel Art og Sprite Animation i Kalundborg Biblioteks nye spændende LAB, hvor man kan lære at designe figurer og animere dem til at bevæge sig. Så vil man gerne arbejde kreativt med computeren, skal man skynde sig at tilmelde sig arrangementet. 
Om fredagen gentager biblioteket det populære animations-studio for de lidt yngre – de 7 – 13 årige. Her kan man være filminstruktør for en dag og lave sin helt egen animerede film ved hjælp af app’en Cobostories og med et smart set-up til brug.  

Gang i krop og bevægelse 
Derudover vil efterårsferien byde på arrangementer, hvor der sættes gang i kroppen.  
Bueskydning i Kalundborg Hallerne har de sidste sæsoner trukket mange til, og der vil således igen i år være mulighed for et par timers leg med bue og pil i samarbejde med Kalundborg Bueskytteforening. Arrangementet foregår i Hal 1 i Kalundborg Hallerne mandag i efterårsferien og er for børn og unge fra 7 år. 

Tirsdagen er der tigertræning for de mindste og deres voksne, for når Tigertræning holder legekoncert er både børn og voksne nemlig aktive deltagere, der bevæger sig, får sved på panden og får grinet og leget sammen. 

Teater, familiedag og højtlæsning 
Svebølle Kvik Bibliotek får besøg af Hr. Teater med den skønne og fuldstændig gaggede forestilling CHICKS, som handler om de to høns, storesøster Hilda og lillesøster Gump, som en dag opdager livet udenfor buret. Forestillingen er for de 4-10 årige. 
Om onsdagen bliver det også rigtig hyggelig, når der laves lejrbål, og der læses højt bag biblioteket i Gørlev. Man skal huske varmt tøj.

Læs mere om alle bibliotekets arrangementer på www.kalundborgbib.dk og husk at der er tilmelding til alle vores arrangementer.  
Biblioteket gør opmærksom på, at alle Sundhedsstyrelsens retningslinjer i forbindelse med COVID-19 naturligvis overholdes i forbindelse med afholdelse af arrangementerne. 


Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0