AnnonceLuk annonce
Efterår på Café Dyrehøj

12-09-2020

Tina Thrysøe, indehaver af firmaet ’Fra Chili til Safran’ og forpagter af Café Dyrehøj på Røsnæs. Arkivfoto: Jens Nielsen

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

Sommeren er gået på hæld, og efteråret har gjort sit indtog i Danmark. På Café Dyrehøj på Røsnæs betyder det dog ikke, at man lukker ned. Faktisk holder caféen åben frem til 1. november, og har mange spændende tiltag i den kommende tid.

Fra næste uge er der åbent fra onsdag til søndag frem til 1. november på Café Dyrehøj. I efterårsferien er der dog åbent alle dage, hvor de serverer stegt flæsk om tirsdagen. 

”Der plejer ganske hurtigt at blive udsolgt til stegt flæsk, det er der rigtig mange, der kan lide, ” siger Tina Thrysøe fra Café Dyrehøj.

Smag Lokalt

Fra torsdag til søndag i uge 41 har Café Dyrehøj to retter med i Smag Lokalt. Smag Lokalt danner rammen om en madfestival på Sjællands Vestkyst, som blev afholdt første gang i 2018. Madfestivalen tager udgangspunkt i de mange lækre egnsunikke produkter, som findes i lokalområdet – i uge 41 sættes der fokus på de mange lokale producenter.

Som gæst får man, på en lang række lokale spisesteder, mulighed for at smage de mange forskellige og kreative fortolkninger af egnsunikke produkter – som gæst kan man forvente en spiseoplevelse ud over det sædvanlige. På Café Dyrehøj serverer de til forret - hvidvinsdampet skrubbefilet med dildmarineret agurk og rugbrødsknas hertil grydebagt brød med mel fra Mejnerts Mølle, og som hovedret - langtidsstegt svinebryst  i æblemost  med marineret grønkål, jordskokkepuré, pommes Duchess samt syltede asier fra egen gårdhave.

Fortsætter corona hensynet

På café Dyrehøj er man opmærksom på, at der stadig er en masse restriktioner i forbindelse med COVID-19, og derfor har man valgt at fortsætte med mad ud af huset helt ned til 6 kuverter, Man kan selvfølgelig stadig spise den lækre efterårsmenu eller buffet på Café Dyrehøj frem til og med slut oktober.

Caféen har ligeledes fortsat åben for virksomheder i deres mødelokaler, og årets selskaber kan også holdes på den hyggelige café, der ligger på Dyrehøj Vingaard på Røsnæs.

"Vi har holdt mange selskaber, og har naturligvis fortsat åben både for selskaber og for virksomheder med vores mødelokaler," fortæller Tina Thrysøe.

Læs evt. mere om Café Dyrehøj på deres Facebookside: Café Dyrehøj – fra Chilli til Safron.


Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0