Onsdagsbanko flytter efter 19 år samme sted

Niels-Erik Sørensen, i midten, sammen med Trine og Morten Nystrup i Postgaardens lokaler, hvor der fremover skal være banko hver onsdag. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Det populære onsdagsbanko, som i 19 år er blevet afholdt i Kalundborghallen, flytter fra midt i december til Postgaarden.

Hver onsdag året rundt samler H.F. Vestsjællands Venner op mod 150 mennesker til bankospil i Kalundborghallen, mødelokale 4. Sådan har det været i 19 år, men nu er det slut, de populære bankospil flyttes til Postgaarden Kalundborg Event- og Musikhus i Kordilgade, første gang bliver d. 11. december.

”Det er en enig bestyrelse som har taget beslutningen, vi kan ikke leje selve lokalet i Kalundborghallen af Kalundborg Kommune, uden at hallens restauratør er med inde over, og vi har nogle ting der vi ikke er helt enige om, derfor har vi taget beslutningen om at flytte bankospillet,” fortæller Niels-Erik Sørensen, formand for H.F. Vestsjællands Venner.

Ægteparret Trine og Morten Nystrup, der ejer Postgaarden, er glade for beslutningen, som vil give endnu mere liv på Postgaarden, og da bankospillene afholdes onsdag kolliderer det ikke med Postgaardens øvrige arrangementer, som typisk afholdes torsdag til lørdag.

På Postgaarden vil bankospillerne få mulighed for at købe øl, vand, kaffe, kage, franskbrødsmadder og slik.

Det store Julebanko, i Kalundborghallen onsdag i næste uge, som H.F. Vestsjællands Vennner også står bag, afholdes helt som planlagt, oplyser H.F. Vestsjællands Venner.

Del