AnnonceLuk annonce
Effektiv behandling i ´rumraketten´

07-10-2018

Mange fik information om vakuumterapi hos Kalundborg Helseklinik. Privatfoto

Af Jens Nielsen

En række kunder blev meget klogere på vakuumterapi da Kalundborg Helseklinik i denne uge inviterede til informationsaften i klinikken i Vænget.

Kalundborg Helseklinik har for ikke så længe siden investeret i en WittCare vakuumterapi maskine, og havde i denne uge inviteret til informationsaften om behandlingsformen, en invitation som mange havde taget i mod.

Line, sygeplejerske fra WittCare, informerede omkring hvad vakuumterapi er og hvor alle gæster havde mulighed for at afprøve ”rumraketten” som den er blevet døbt.

Tre gæster kunne gå glade ud ad døren, for de var de heldige vindere at 3 x 10 behandlinger og skal i gang med konsultation og første behandling indenfor de næste dage. De vil blive fulgt tæt i deres forløb og er meget spændte på hvad vakuumterapi kan gøre for deres udfordringer.

Vakuumterapi er en effektiv behandling og afhjælpningsmetode til forskellige symptomer relateret til perifer arteriesygdom (PAD). Vakuumterapi øger livskvaliteten hos patienter med PAD. Behandlingen er fuldstændig risikofri og foregår fuldt påklædt, liggende på mave eller ryg. Behandlingen er smertefri og afslappende eftersom der arbejdes med kroppens egne helingsprocesser. Du kan lytte til musik, kigge på telefon elle tablet under hele behandlingen.

Du kan med fordel starte op på vakuumterapi-behandlinger, hvis du har dårligt blodomløb, kramper i ben, kolde fødder, trætte ben, hævede fødder og ben, nedsat blodforsyning i ben, perifert lymfødem (hævelse), kredsløbsforstyrrelser perifert forbundet med diabetes og meget mere. Gode resultater med skinnebensbetændelse er også opnået lige som lindring af smerte ved f.eks. gigtsygdomme.

Også sportsfolk nyder godt af vakuumterapi. I sportsverdenen anvendes den til hurtigere restitution, samt behandling af småskader med stor effekt. Faktisk ønsker Ronaldo ikke at stå i kø ved de maskiner hans fodboldklub stiller til rådighed, men har indkøbt en maskine til sig selv.

Birgitte Cetti, indehaver af Kalundborg Helseklinik står klar til at fortælle mere om vakuumterapi til dem som ikke nåede at få en billet til informationsaftenen.Klik her for at se billederFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0