AnnonceLuk annonce
EM-Fodbold på Kontoret

11-06-2021

Trine og Morten Nystrup er klar til at skabe landsholdsstemning på Kontoret. Privatfoto

Af Jens Nielsen

Er du til stadionpølser, fadøl, klaphat og ikke mindst fodbold med landsholdet, ja så skal du nok lægge vejen forbi Kontoret i Kalundborg.

Når det danske fodboldlandshold lørdag aften møder Finland i deres første EM-kamp, vil der være mulighed for at følge kampen på storskærm i gårdhaven på Kontoret.

Trine og Morten Nystrup, indehavere af Kontoret, sørger for storskærm, kolde fadøl og pølser på grillen, så er det op til gæsterne at få landsholdsstemningen helt i vejret.

Allerede lørdag fra kl. 15 varmes der op til fodboldkampen. Her vil populære Emil Bendixen underholde med musik inden kampen fløjtes i gang kl. 18.

”Vi kommer til at vise alle Danmarks kampe på storskærm og en del af de andre spændende kampe,” fortæller Morten Nystrup.

Armene i vejret

Indehaverne af Kontoret har i den grad fået armene i vejret efter regerings nye genåbningsplan som blev præsenteret torsdag morgen.

Nu må der udskænkes øl lige til kl. 24 og fra midt i juli måned til kl. 02.

”Jeg er rigtig glad for at vi nu må holde længere åbent, det gør bare en kæmpe forskel, gæsterne skal ikke længere bruge mundbind og til byfesten må vi være flere mennesker, så vi er rigtigt glade, det er godt for hele branchen,” siger Morten Nystrup, som er klar til at vise fodbold på storskærm lørdag.


Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0