AnnonceLuk annonce
Dyrlæge flytter ind ved siden af

15-11-2020

Dyrlæge Simon Mogensen flytter klinikken i Kordilgade til nabolokalet. Foto: Gitte Korsgaard.

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

Simon Mogensen er uddannet dyrlæge, og har sin lille dyreklinik i Kordilgade, hvor han har haft til huse i nogle år. Han flytter imidlertid klinikken ind i lokalet lige ved siden af den nuværende klinik, da det er en del større.

Den Lille Dyreklinik ligger lige nu i Kordilgade 60, men i løbet af december vil klinikken flytte – dog hedder adressen fortsat Kordilgade 60, men til højre i stedet for venstre i ejendommen. Simon Mogensen glæder sig meget til at flytte sin klinik over i nogle lidt større lokaler. Lige nu skal håndværkerne i gang, da der tidligere har ligget blomsterforretning i lokalet. Han regner med at kunne flytte klinikken helt i løbet af december. 

”Jeg troede egentlig ikke, at jeg skulle flytte lokale, men efterspørgslen har overgået mine vildeste forventninger, og nu får jeg bedre plads. Og hvem ved, om jeg, på sigt, må ansætte en til at hjælpe med behandlingen af patienterne. Jeg glæder mig i hvert fald til at flytte i de nye lokaler,” fortæller Simon Mogensen.

Fokus på det, der betyder mest

At være dyrlæge er dog et deltidsjob for Simon Mogensen, der også arbejder fuldtid som kvalitetschef i et medicinalfirma. Tidligere har han dog arbejdet fuldtid som dyrlæge i syv år, bl.a. på Dyrehospitalet i Aalborg. Netop fordi Simon Mogensen har valgt at være dyrlæge på deltid, har han ofte eftermiddags- og aftenkonsultationer, men efter aftale. Han har dog også akuttider, ligesom de andre dyrlæger i byen.

”Jeg havde savnet kontakten til kunderne og dyrene, og at være dyrlæge på den måde, hvor jeg har et job ved siden af, giver mig mulighed for at fokusere på, hvad der er vigtigst for mig, og det jeg holder af - at hjælpe dyrene og selvfølgelig også deres ejere. Og det har faktisk på få år taget fart, hvilket jeg selvfølgelig er taknemmelig for,” fortæller Simon Mogensen, og fortsætter: ”For mig er det vigtigt, at der er tid til ordentlige forklaringer på, hvad de forskellige dyr fejler, og hvad man har af behandlingsmuligheder. Det er vigtigt, at der bliver lagt en plan sammen med ejerne, og at der tages hensyn til fx økonomi. Ligesom der skal være tid til at sige farvel til sine dyr, når man pludselig står i den ulykkelige situation.”

At det blev Kalundborg for snart seks år siden var et tilfælde, men Simon Mogensen er glad for byen, og ligeså glad for at have genoptaget sit tidligere hverv som dyrlæge. Hvis man vil bestille tid hos Den Lille Dyreklinik i Kordilgade i Kalundborg, kan man gå ind på hjemmesiden www.lilledyreklinik.dk, hvor der står mere information om åbningstider m.m.


Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0