AnnonceLuk annonce
Dyrehøj Vingaard åbner campingplads

06-06-2019

Dyrehøj Vingaard overtager driften af Røsnæs Naturcamping; genåbner i Pinsen.

Dyrehøj Vingaard oplyser i en pressemeddelelse, at de overtager driften af campingpladsen på Røsnæs, og kan genåbne pladsen for besøgende allerede i Pinsen.

Teamet på Dyrehøj Vingaard er i fuld gang med en travl sæson, hvor mængden af tilbud til de mange gæster, der hvert år besøger Røsnæs, er stærkt stigende. Udover vingården, der byder på f.eks. rundvisning, vinsmagning og besøg i den velassorterede gårdbutik, driver vingården nu hele 2 caféer, hvor gæsterne kan nyde lækker mad sammen med vinen fra vinlandet Røsnæs, og kan nu også tilbyde gæster til Røsnæs, at de kan overnatte på Røsnæs Naturcamping.

”Med forpagtningen af Røsnæs Naturcamping kan vi nu sikre, at vores mange gæster får et attraktivt tilbud om overnatning få hundrede meter fra vingården. Campingpladsen ligger meget naturskønt og hyggeligt i det kuperede terræn syd for Elverdamsgården, og rummer ca. 60 pladser til telte, campingvogne, mobile homes mv,” oplyser Betina Newberry fra Dyrehøj Vingaard.

Dyrehøj Vingaard har efter overtagelsen for kort tid siden haft travlt med en mindre opgradering af pladsens faciliteter, så den kan genåbne i Pinsen. Derudover er der planer om en løbende opdatering af pladsen, bl.a. med nye shelters, der vil være klar i sommerferien.

Pladsens reception vil være en del af gårdbutikken på Dyrehøj Vingaard, hvor der vil være åbent dagligt mellem 10 og 17. Senere ankommende gæster vil også være velkomne; de henvender sig næste morgen på vingården.

Røsnæs Naturcamping er en hyggelig campingplads med fred og ro. Her er ingen hoppeborge eller vandland. Her kan du høre nattergale, nyde et glas vin, fiske, læse en god bog, lege med børnene på stranden og riste skumfiduser over bålet om aftenen. Camping i smukke og rolige omgivelser, og med bl.a. vingård, golfbane, strand og lystfiskeri​ lige om hjørnet - midt i Røsnæs’ helt unikke natur.

Dyrehøj Vingaard, Røsnæsvej 254, 4400 Kalundborg. Røsnæs Naturcamping, Elvervej v. Røsnæsvej 250, 4400 KalundborgFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0