AnnonceLuk annonce
Dyre motocross motorcykler stjålet

14-04-2020

Af Jens Nielsen

Fire dyre motocross motorcykler er stjålet hos firmaet J. Ø. Service i Svebølle, natten mellem søndag og mandag. Der er udsat en dusør på 30.000 kr.

Jens Øriis Nielsen, indehaver af virksomheden J. Ø. Service på Skovgårdsvej i Svebølle, har normalt alle sine motocross motorcykler stående i sin forretning, hvor der både er tyverialarm og videoovervågning, men søndag var fire dyre motocross maskiner blevet læsset i firmaets varevogn, klar til at køre markræs mandag, men i løbet af natten har der været indbrud i varevognen og de fire motocross maskiner er stjålet.

”Der virker som bestilt arbejde, vi bor langt ude i et øde område og det er ikke et sted man lige kommer forbi, derfor tror jeg, at der er nogen som har haft kendskab til at vi skulle køre mandag, og at maskinerne var læsset i varevognen,” fortæller Jens Øriis Nielsen.

De fire motocross motorcykler har en samlet værdi af omkring 200.000 kr.

Jens Øriis Nielsen gik mandag selv i gang med detektivarbejdet for måske at finde frem til nogen som viste noget om tyveriet, men dog uden held. Han kan følge sporret fra motocross maskinerne ned i den tidstødende grusgrav, hvor de er blevet læsset i en bil.

Jens Øriis Nielsen har før oplevet af stjålne motocross maskiner er endt i forstæderne til København, hvor der bliver kørt på dem om aftenen og om natten, og han er sikker på at her ender de fire stjålne maskiner også.

Der er ingen forsikring der dækker tyveriet når maskinerne er placeret i varevognen, derfor har J. Ø. Service udsat en dusør på 30.000 kr. til dem som har oplysninger til sagen.


Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0