AnnonceLuk annonce
Bilejer udlover dusør for hærværk

11-10-2016

Voldsomt hærværk mod personbil får nu ejeren til at udlove en dusør. Foto: Jens Nielsen

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

Inden for den sidste uge er to biler blevet smadret på parkeringspladsen ved den tidligere Uldshøjskole, hvor der i dag er tandlægecenter, 10. Klassecenter og Ungdomsskole. Ejeren af den ene bil har nu udlovet en dusør via Facebook.

Parkeringspladsen, hvor de to biler blev smadret ved et omfattende hærværk, ligger også lige op af et villakvarter, og grænser ydermere op til Klosterparkvejskvarteret, der i forvejen har et lidt skidt ry i Kalundborg. Glenn Sander, der ejer bilen, der blev smadret torsdag nat, har nu udlovet en dusør på kr. 2.000 på Facebook til den, der kan føre til gerningsmændene. Facebookopslaget er delt mere end 600 gange.

Glenn Sander meldte naturligvis hærværket til politiet, som meddelte, at de selvfølgelig ville lave en rapport på sagen, men at de ikke kom ud og så bilen.

”De meddelte mig, at de ville lave en rapport, og det var det. Det er en forsikringssag, sagde de. Og ja, det er det, men der er jo åbenlyst nogle problemer i det område. En bil blev smadret mandag nat, min bil torsdag nat, og derudover fik naboen til parkeringspladsen smidt to stole og en masse sten ind på sit hus samme nat. Dusøren er mest, fordi politiet ikke gør noget, og nogen bør gøre noget for at stoppe, hvad der foregår. Derudover vil jeg selvfølgelig også meget gerne have, at de der har smadret bilerne mm., står til ansvar for deres handlinger,” siger Glenn Sander.

Skidt miljø

Glenn Sander har selv boet i Kalundborg i 15 år, har gået på Herredsåsen og kender derfor udmærket området omkring Klosterparkvej.

”Jeg bor ikke selv i byen længere, men jeg snakker med en del, og der er ballade i det område, og det skal der gøres noget ved, det er da ikke rart for nogen, at man ikke kan have sine ting i fred,” siger Glenn Sander, der fortæller, at han i sin tid selv rendte sammen med nogle fra Klosterparksvej kvarteret:

”Vi lavede en del ballade, alle mulige latterlige ting, men jeg blev klogere, og jeg stoppede med at rende sammen med de forkerte venner, så at sige.”

Læs også: Endnu engang hærværk mod parkeret bil

Gør, hvad vi lover

Kommunikationsmedarbejder ved Midt- og Vestsjællands Politi, Martin Bjerregaard fortæller dog, at sagerne naturligvis er blevet behandlet efter bogen.

Hvad enten det drejer sig om indbrud, om man smadrer en bil med fx sten, eller lign., eller hvad ved jeg, er hovedreglen, at hvis der ikke er noget at komme efter for politiet i form af fx, at gerningsmanden har tabt sin tegnebog eller andet, der kan betyde, at vi finder ham, så er det anmeldelsessag. At skulle rykke ud og kigge på alt, hvad der bliver anmeldt, er en umulighed. Det er også en prioritering, og vi må netop prioritere hver dag,” siger han og påpeger ydermere, at:

”Politiet har lavet det, der hedder servicedeklarationer. Hvis man går ind på politi.dk, under Borgerservice, kan man se Servicedeklarationerne, hvor politiet netop har forklaret, hvad borgerne kan forvente i de forskellige sager. Her står tydeligt, hvad politiet gør, i de forskellige sager, når de får en anmeldelse.”Klik her for at se billederFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0