AnnonceLuk annonce
’Du må godt’ – hver eneste dag frem til jul

17-12-2018

Line Sørensen, som er daglig leder på fabriksudsalget, er klar til at betjene kunderne hver dag frem til jul. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Spangsberg fabriksudsalg på Stejlhøj har åbent hver dag frem til jul, og nu er der endnu flere varer på hylderne.

De fleste kender nok tv reklamerne med flødebollefirmaet Spangsberg, som har sin helt egen flødebollelov. I fabriksudsalget på Stejlhøj i Kalundborg mærker man at julen er nær, antallet af kunder stiger stødt i hele december, og udvalget i forretningen bliver større og større.

Der er nu endnu flere varer på hylderne hos Spangsberg Fabriksudsalg på Stejlhøj 20 i Kalundborg, bl.a. en stor serie af juleslik, som nærmest bliver revet væk.

”Vi sælger seks poser for en 100 krone, og det er blevet utroligt populært, bl.a. er der mange firmaer som bruger det som firmagaver, eller til medarbejderne,” fortæller Line Sørensen, som er daglig leder på fabriksudsalget.

Poserne med juleslik findes i varianter med bl.a. chokolade med mint, chokolade med karamel, lakridspinde, konfekt med frugtsmag, nougatsnitter, marcipansnitter, faktisk er der otte forskellige varianter at vælge i mellem.

Åbent hver dag

Her den sidste uge op til jul holder Spangsberg Fabriksudsalg åbent hver dag fra i dag mandag d. 17-12, og til og med lørdag, alle dage fra kl. 11-17, og så er der også åbent 27. – 28. og 29. december, ligeledes fra 11-17.

Fabriksudsalget på Stejlhøj har haft åbent hver lørdag siden først i oktober, og det har været så stor en succes at der også vil være åbent hver lørdag i det nye år.

”Det har været en stor succes med lørdagsåbent, vi har oplevet en helt ny gruppe af kunder som kommer her og handler om lørdagen, så vi har lige besluttet at fortsætte med den ordning i det nye år,” fortæller Line Sørensen.

Blandt de andre populære varer er selvfølgelig flødeboller i mange forskellige varianter, bl.a. er der lige nu en variant med nougat i kasserne, men også de store bolsjer glas er populære til fx værtindegaver.

Så snart kunderne kommer ind i butikken på Stejlhøj møder de en kasse med flødeboller, her er der gratis smagsprøver på de vanedannende flødeboller. ’Du må godt’, som de siger i reklamerne.Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0