AnnonceLuk annonce
’Du må godt’ – helt frem til jul

05-12-2020

Der er masser af fristelser i fabriksudsalget på Stejlhøj. Foto: jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Spangsberg fabriksudsalg på Stejlhøj i Kalundborg har længe kunne mærke juletravlheden, og igen i år er der flere nyheder på hylderne.

Sloganet ’Det er Spangsberg, du må godt’, som vises i øjeblikket i tv-reklamer har i den grad sat gang i salget i Spangsbergs fabriksudsalg på Stejlhøj i Kalundborg.

”Nye regler, afstand, sprit, mundbind, men her hos Spangsberg Kalundborg har vi i hele corona tiden haft rigtig travlt, ja indimellem står folk i kø helt ud på parkeringspladsen for at komme ind,” fortæller Line Sørensen, som er daglig leder på fabriksudsalget, og fortsætter,

”Hvis danskerne ikke kan andet kan vi altid spise flødeboller, slik og chokolade. Vi ser et andet sammenhold, folk som handler for naboen, kunder som lige køber lidt guf og sætter på et kært familiemedlems trappe, eller nogen som har lavet gruppe sammenkomster over nettet, og så køber en gang chokolade.”

Udvalget af varer stiger hele tiden i fabriksudsalget på Stejlhøj, og der er en række af nyheder lige nu, bl.a. flødeboller med blød nougat eller blød karamel, små slikposer til 2 kr. stykket, og i år er der også kommet en Spangsberg chokolade julekalender, og så kommer der flere og flere varer hvor det enkelte stykke chokolade er pakket ind hver for sig.

Som noget nyt kan der nu også købes Oliver hundefoder i Spangsbergs fabriksudsalg.

Åbent hver dag

Spangsberg Fabriksudsalg har åbent onsdag til og med lørdag fra kl. 11-17, men fra d. 14. december er der åbent hver eneste dag fra kl. 11-17, helt frem til d. 23., dog undtagen søndage. Der vil også være åbent d. 27. – 28. og 30. december.


Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0