AnnonceLuk annonce
’Du må godt’ – helt frem til jul

04-12-2019

Line Sørensen, som er daglig leder på fabriksudsalget, er klar med masser af lækkerier til jul. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Spangsberg fabriksudsalg på Stejlhøj kan allerede mærke juletravlheden, og i år er der flere nyheder på hylderne.

Sloganet ’Det er Spangsberg, du må godt’, som vises i øjeblikket i tv-reklamer har i den grad sat gang i salget i Spangsbergs fabriksudsalg på Stejlhøj i Kalundborg.

”Det er helt vildt, vi har meget travlt i øjeblikket, kunderne kommer langvejs fra og vi modtager stadig hele busselskaber som ligger turen forbi forretningen,” fortæller Line Sørensen, der er daglig leder på fabriksudsalget i Kalundborg.

Udvalget af varer stiger hele tiden i butikken, og der er en række af nyheder lige nu, bl.a. en serie chokoladehæle med fyld, henholdsvis nougat, rom og mint, og der er også lavet en nougat mariehøne.

”Især minthælene går rigtigt godt, og så er vores hapsere også blevet rigtigt populære, og vi sælger selvfølgelig stadig mange kasser flødeboller hver dag," fortæller Line Sørensen.

En nyhed er også en serie myslibar og nyt er også blandede nødder, som sælges i to størrelser.

Åbent hver dag

Spangsberg Fabriksudsalg har åbent onsdag til og med lørdag fra kl. 11-17, men fra d. 16. december er der åbent hver eneste dag, helt frem til d. 23., dog undtagen søndage. Der vil også være åbent d. 27. – 28. og 30. december.

Du må godt

Når kunderne kommer ind i butikken på Stejlhøj møder de en kasse med flødeboller, her er der gratis smagsprøver på de vanedannende flødeboller. ’Du må godt’, som de siger i reklamerne.Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0