AnnonceLuk annonce
Du må godt - det er jo påske

21-03-2021

Af Jens Nielsen

Spangsberg Fabriksudsalg på Stejlhøj i Kalundborg har travlt her op til påske. Nogle af flødebollerne har ovenikøbet fået en ny farve, og der er fine æsker med fyldt chokolade, ligesom hylderne bugner af slik fra Nørgaard og Spangsberg.

Spangsbergs fabriksudslag på Stejlhøj i Kalundborg har meget travlt i øjeblikket, bl.a. fordi det snart er påske, men også coronakrisen har fået kunderne til at strømme mod de søde sager.

Spangsbergs flødeboller er populære, og her til påske er der fremstillet en gul flødebolle, og den bliver nærmest revet væk.

Der er også flere nyheder i fabriksudsalget på Stejlhøj, bl.a. en spand med grænsemix, der er kommet flere varer som er pakket ind enkeltvis, og det er der stor efterspørgsel på i coronatiden, og nu er der også blevet mulighed for at købe et gavekort til forretningen.

Vi har mange skønne kunder som er gode til at hjælpe hinanden, og som stadig gerne står i kø uden for, til der er plads i butikken,” fortæller Line Høtoft, som er daglig leder på fabriksudsalget i Kalundborg.

Normalt giver Spangsberg en gratis flødebolle som smagsprøve når kunderne besøger fabriksudsalget, men på grund af corona smittefaren, er de gemt væk lige i øjeblikket.

I forbindelse med påsken har Spangsberg Fabriksudsalg på Stejlhøj udvidet åbningstiderne, Ud over den normale åbningstid som er onsdag til lørdag fra 11-17, så er der også åbent d. 29. – 30. og 31 marts samt d. 3. april, alle dage fra 11-17.


Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0