AnnonceLuk annonce
Du må godt - det er jo påske

02-04-2020

Line Høtoft, som er daglig leder på fabriksudsalget hos Spangsberg på Stejlhøj, her med nyheden 'Snirkler'. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Spangsberg Fabriksudsalg på Stejlhøj i Kalundborg har travlt her op til påske. Nogle af flødebollerne har ovenikøbet fået en ny farve, og der er fine æsker med fyldt chokolade, ligesom hylderne bugner af slik fra Nørgaard og Spangsberg.

Spangsbergs fabriksudslag på Stejlhøj i Kalundborg har meget travlt i øjeblikket, bl.a. fordi det snart er påske, men også coronakrisen har fået kunderne til at strømme mod de søde sager.

”Vi er bestemt ikke blandt dem som ikke har noget at lave på grund af krisen, kunderne vælter ind, men alle er gode til at tage hensyn til hinanden,” fortæller Line Høtoft, som er daglig leder på fabriksudsalget.

Spangsbergs flødeboller er populære, og her til påske er der fremstillet en gul flødebolle, og den bliver nærmest revet væk.

”Det går faktisk så godt at vi ikke har flere i 1. sortering, jeg tror vi solgte 100 kasser på en time i går, men de gule flødeboller er også i vores blandede 2. sorterings kasser,” siger Line Høtoft,

Blandt nyhederne i fabriksudsalget er Snirkler, som er chokolade med forskellig smag, bl.a. mælkechokolade, hasselnødder, orange og saltkaramel.

I forbindelse med påsken har Spangsberg Fabriksudsalg på Stejlhøj udvidet åbningstiderne, og holder åbent hele næste uge, lige fra mandag til og med lørdag, også selv om det er helligdag torsdag og fredag. Åbningstiden er fra kl. 11 – 17.

Normalt giver Spangsberg en gratis flødebolle som smagsprøve når kunderne besøger fabriksudsalget, men på grund af corona smittefaren, er de gemt væk lige i øjeblikket.

Line Høtoft, som er daglig leder på fabriksudsalget, har i øvrigt også sit eget lille firma på adressen, Høtoft Hypnoseterapi.Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0