AnnonceLuk annonce
Du kan spare op til 200 kroner om året ved at gå digitalt

07-12-2017

Du kan spare op til 200 kroner om året ved at gå digitalt, lyder meldingen fra Kalundborg Forsyning.

Der er penge at spare på regningen hos Kalundborg Forsyning for de kunder, der stadig får regningen tilsendt på papir, hvis de tilmelder sig E-Boks eller Betalingsservice. Ifølge Kundekoordinator Suzan Petersen, kan disse kunder spare op til 200 kroner på årsbasis.

Udover den økonomiske fordel for kunderne er der en miljømæssige fordel, da mængden af papir og brugen af printere vil falde.

”Det koster kunderne 50 kroner i administration pr. regning, som vi sender på papir, og der er typisk fire regninger om året,” siger hun og fremhæver, at der er flere fordele, hvis man som kunde tilmelder sig e-Boks”. Ifølge Suzan Petersen, kan man nemlig også modtage breve og andet information fra Forsyningen i sin e-Boks.

”Det er nemt, hurtigt og billigt at tilmelde sig, for man skal blot logge på e-boks.dk, klikke på ”Tilmeld afsendere” i øverste højre hjørne, hvor man søger på ”Kalundborg Forsyning””, fortæller hun og fortsætter:

”Det går hurtigt, og man får sine regninger og breve her og nu. Det frigiver ressourcer til vigtigere opgaver og sparer forsendelsesomkostninger. Besparelsen hos kunden er på op til 200 kr. pr. år.”

Der er i dag allerede 14.000 kunder, som har valgt at modtage regninger og informationer via deres e-Boks. Forsyningen vil som nævnt gerne have endnu flere og helst alle med, hvis det kan lade sig gøre, for der er penge at spare for både kunder og forsyningen.

Det er selvfølgelig også muligt for kunderne at tilmelde sig Betalingsservice. Så er man sikker på, at regningerne fra Kalundborg Forsyning altid bliver betalt til tiden. Er man tilmeldt betalingsservice modtager man ikke længere regninger på papir, og de beløb, der skal betales, vil fremgå af oversigten fra Betalingsservice. Forskellen til e-boks er, at man ikke modtager øvrige henvendelser elektronisk.Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0