AnnonceLuk annonce
Droppede godt fast job og startede eget firma

25-03-2020

Da TV-Kalundborg møder Thomas Schacht er han igang med at klippe af en hæk så den ikke er så bred. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Med sit multiservice firma Schacht Hus & Have i Kalundborg, tilbyder Thomas Schacht stort set alle former for pasning af hus og have. Det er et lille år siden at firmaet blev startet, og jobbet hos Novo Nordisk blev sagt op efter hele 34 år.

I 34 år arbejdede 55-årige Thomas Schacht som operatør hos Novo Nordisk i Kalundborg, men tilbage i november sidste år blev det gode faste job sagt op, til fordel for eget firma, en beslutning som Thomas Schacht ikke har fortrudt.

Det er efterhånden et lille år siden at Schacht Hus & Have blev startet, samtidig med at Thomas passede sit job som operatør hos Novo Nordisk, men i november tog han springet og satser nu helt på sit eget firma, hvor der udføres stort set alle former for serviceopgaver i forbindelse med hus og have.

”Jeg havde efterhånden været 34 år hos Novo Nordisk, og hvis jeg skulle noget andet så var det nu, så man ikke om 10 år ærgrer sig over at det ikke blev prøvet af,” fortæller Thomas Schacht, mens den store hækkeklipper klipper et godt stykke af en hæk som er blevet for bred.

Opgaverne for Schacht Hus & Have er meget alsidige, en stor del består af hækklipning, græsslåning for private og erhverv, beskæring af træer og buske, men Thomas Schacht tilbyder også vinduespudsning, mindre belægningsopgaver, fliserensning, tilsyn af hus og sommerhus når kunden f.eks. er bortrejst eller forhindret.

Schacht Hus & Have tilbyder også at vande haven, rense tagrenden, og har man et Ikea skab der driller, ja så kommer Thomas Schacht også og hjælper med det.

Thomas Schacht har ikke fortrudt at han tog springet og blev herre i eget firma, der er masser af spændende og advekslende opgaver for det lille en-mandsfirma.

Se mere om Schacht Hus & Have, klik her


Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0