AnnonceLuk annonce
Drømmen gik endelig i opfyldelse

13-10-2020

Sandsække udenfor i den nye kultur- og bevægelsespark i Høng. Privatfoto.

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

Høng Ju Jutsu Klub flytter nu træningslokaler fra gymnastiksalen på Sæby-Hallenslev Friskole til helt nye lokaler i den nye kultur- og bevægelsesparl i Høng.

For 10 år siden sad en lille håndfuld kampsportsfolk i en stue i Solbjerg, og blev enige om, at starte Høng Ju-Jutsu Klub. Tanken var, at klubben skulle have base i Høng, derfor navnet, men det var ikke til at få træningslokaler i byen. I stedet påbegyndte klubben træningen i gymnastiksalen på Sæby-Hallenslev Friskole, der var søde at stille lokaler til rådighed for den nye klub. Men nu er klubben netop flyttet til helt nye lokaler i den nye kultur- og bevægelsespark i Høng.

”Vi glæder os rigtig meget til at starte træningen op i uge 43. Det er lækkert med nye store lokaler, med plads til flere medlemmer, og med spændende muligheder for at udvide træningen med udendørs aktiviteter fx ved sandsækkene eller parkour lige uden for salen,” siger Birgitte Dalsgaard, der er instruktør i Høng Ju Jutsu Klub, og fortsætter: ”Det har været ti gode år i Sæby, og vi har været meget glade for at træne derude, men det bliver dejligt at komme ind til Høng, og så oveni købet i helt nye lokaler i den nye kultur og bevægelsespark." 

Da man i klubben første gang hørte om projektet med en ny B-hal i Høng, begyndte håbet om at komme til Høng at vokse, men man turde ikke tro på, at det skulle lykkes. ”Først da projektet voksede, og klubbens formand gik ind i arbejdet med at samle og koordinere byens foreningers interesser, begyndte vi at se en realistisk mulighed for at komme til Høng,” fortæller Birgitte Dalsgaard.

Forældre og søskende har også fine kår, mens de venter på at træningen er færdig. De små kan klatre på klatrevæg med faldmåtte, og forældre kan sidde og snakke med de andre i fællesområdet mellem de nye sale.

Nye medlemmer

Corona har gjort det lidt svært for klubben i en periode. Først kunne medlemmerne ikke træne i klubben, så blev det muligt, men kun udenfor. Nu er træningen igen indenfor, men med særlige forholdsregler, så alle passer på sig selv og hinanden gennem bl.a. faste træningsmakkere, afstand, afspritning mv. Disse forholdsregler har dog ikke skræmt nye medlemmer fra at komme og træne med. Klubben har den seneste tid oplevet en stigning i nye medlemmer, og nu er der plads til endnu flere.

Klubben træner tirsdag og torsdag. De helt små fra kl. 17, børn fra 9 år fra kl. 18 og unge og voksne fra kl. 19.15 Alle er velkomne til at komme og kigge på eller prøve at træne med. Har man yderligere spørgsmål, kan man kontakte Birgitte Dalsgaard på tlf.nr. 40922122 eller via birgitte@dalsgaard-data.dk


Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0