AnnonceLuk annonce
Drik Jack D. med drengene fra Guitar Rebels

08-08-2018

Arkivfoto: Jens Nielsen.

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

Der er ikke mange dage til, at Kalundborg Rock’er slår dørene op til endnu en festival på Gisseløre. Igen i år er Guitar Rebels med til festen, og de har lavet en pop up bar i Menys telt på pladsen, hvor man kan komme og drikke Jack Daniels med drengene fra Guitar Rebels helt gratis.

Kan man lide Jack Daniels og Volbeat, eller måske Guitar Rebels, bør man nok kigge forbi i pop up baren i Menys telt på festivalpladsen til Kalundborg Rock’er, da Guitar Rebels her har sørget for en bar, hvor man kan få lov at smage Jack Daniels alt imens, man får en sludder med drengene fra Guitar Rebels, der spiller det meget populære bands Volbeats musik.

”Vi har haft kontakt med en fra Jack Daniels, som spurgte, om vi ikke skulle lave et eller andet i forbindelse med, at vi skal spille til Kalundborg Rock’er, og det synes vi, var en god idé. Vi spurgte derfor Meny, om vi måtte være i deres telt. Det måtte vi gerne, de er jo altid søde og hjælpsomme, og ikke mindst med på en god idé, så nu kan man altså komme forbi og smage Jack Daniels gratis, og få en sludder med os fra bandet,”siger Martin Bidstrup, og fortsætter:

”Vi vil bare så gerne snakke med alle dem, der støtter op om os, og er søde at sende beskeder, mails osv.”

Pop Up Baren er i Menys telt på festivalpladsen lørdag mellem kl. 16.30 til 17.30. Guitar Rebels går i øvrigt på scenen kl. 21 lørdag aften. 

Den hemmelige gæst

Men udover at spille på festivalen og få en sludder med de mange, der støtter bandet, med de lokale rødder i form af Martin Bidstrup, glæder drengene fra bandet sig også til at afsløre deres hemmelige gæst for publikum.

”Når vi går på scenen på Kalundborg Rock'er bliver det med vores hidtil største tour-setup, og ikke mindst med en helt særlig gæst. Vi glæder os meget til at præsentere vedkommende, men vi er nu ret sikre på, at folk vil tage godt imod vores gæst,” siger Martin Bidstrup Pedersen.

Med i Guitar Rebels er:

  • Guitar/Vokal: Jimmy Thor Jensen
  • Guitar: Jonas Lorentsen
  • Bas: Niels Madsen
  • Trommer: Martin Bidstrup Pedersen 


Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0