AnnonceLuk annonce
Bilist skyld i uheld, men kørte videre

09-01-2019

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

I går morges var en bilist skyld i, at en dreng væltede på sin cykel, da han cyklede på Slagelsevej på vej til skole. Bilisten kørte dog blot videre, og politiet vil nu meget gerne tale med bilisten.

Kl. 8 tirsdag morgen anmeldte pårørende til en 14-årig dreng fra Kalundborg, at sønnen var blevet kørt ned i krydset Slagelsevej-Hovvejen. Den 14-årige var samme morgen kørt på cykel ad Slagelsevej ind mod Kalundborg, og ville fortsætte ligeud i krydset ved Hovvejen. Et ukendt køretøj kom bagfra ad Slagelsevej og svingede til højre ad Hovvejen ind foran cyklisten, som væltede om på asfalten. Det ukendte køretøj fortsatte sin kørsel ad Hovvejen og undlad at give sig til kende over for cyklisten, der dog slap med overfladiske skrammer og ømhed som følge af uheldet. Også cyklen fik nogle få ridser som følge af uheldet.

Politiet forsøger nu at få identificeret den svingende bilist. Lokalpolitiet i Kalundborg hører derfor meget gerne fra personer, der måtte have set uheldet, eller som kan give oplysninger om den svingende bilist. Kontakt politiet på tlf. 114 med oplysninger i sagen.Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0