AnnonceLuk annonce
Drabssag: Flere adresser ransaget

09-07-2018

Bomberyddere blev søndag aften tilkaldt til adressen i Mullerup hvor drabet har fundet sted. Foto: Rene Lind - Lind Foto

Af Jens Nielsen

To adresser i Gørlev blev søndag sidst på dagen ransaget af betjente fra Midt- og Vestsjællands Politi i forbindelse med drabssagen fra Mullerup. Ingen er endnu sigtet i sagen.

Politiet fik søndag morgen kl. 08.52, melding om at tre mænd var trængt ind på adressen Mullerupvej 11 i Mullerup havde afgivet skud mod en 29-årig mand fra Korsør. Manden afgiv ved døden i forbindelse med skyderiet.

De tre gerningsmænd flygtede fra stedet i en lille, grå bil i retning mod Gørlev.

Politi og kriminalteknikere var hele søndagen talstærkt tilstede på adressen for at sikre sig spor efter forbrydelsen.

I forbindelse med efterforskningen af drabssagen blev to adresser i Gørlev ransaget søndag sidst på dagen. En lade på Bakkendrupvej og en erhvervsejendom midt i byen.

Politiet sendte først deres kampklædte indtrængningshold ind på adresserne for at sikre lokalerne, efterfølgende rykkede kriminalteknikere ind og foretog selve ransagningen.

Bomberyddere tilkaldt

På gerningsstedet i Mullerup var der stor aktivitet hele dagen, først på aftenen var bomberyddere ankommet sammen med omkring 20 teknikere og betjente fra politiet.

Midt- og Vestsjællands Politi er meget sparsomme med oplysninger om både ransagninger og bomberydere, de oplyser blot at på grund af efterforskningen kan de ikke oplyse mere på nuværende tidspunkt, lige som de oplyser at ingen endnu er sigtet i sagen.

Politiet opfordrer fortsat vidner til at melde sig efter et skuddrabet i Mullerup syd for Kalundborg, hvor en 29-årig mand fra Korsør søndag morgen blev likvideret.Klik her for at se billederFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0