AnnonceLuk annonce
Doner et julehjerte og støt trængte familier

03-12-2020

Bjarne Jensen og Egon Dyrlund fra Kalundborg Broderlaug, er klar til at sælge julehjerter fra på lørdag. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Kalundborg Broderlaug og Meny Kalundborg er, i lighed med sidste år, gået sammen om støtte til trængte familier. Kunderne kan købe et flot hjerte i træ eller metal, og på den måde støtte den gode sag.

Fra på lørdag og hver weekend frem mod jul vil medlemmer af Kalundborg Broderlaug stå i for området hos Meny på Nørre Alle og sælge flotte julehjerter. Julehjerter, hvor hele overskuddet fra salget går til en stor julekurv til alle otte værelser på Hera Døtrenes krisecenter i Kalundborg, samt 15.000 kr. til psyko- og familieterapeut Bent Kristensen, som hjælper ensomme voksne en gang om ugen, helt uden nogen form for vederlag.

”Når vi går i gang med at sælge julehjerterne fra denne weekend, så bliver der sat et stort juletræ op, og i lighed med sidste år, så kan folk skrive en lille julehilsen og hænge hjertet på træet, eller man kan vælge og tage det med hjem og hænge det på sit eget juletræ,” fortæller Bjarne Jensen, formand for Kalundborg Broderlaug, og fortsætter,

”De julehjerter som bliver hængt på træet i Meny, vil iøvrigt blive afleveret på Jernholtparken den 23. december, hvor de så kan skabe glæde der.”

”Vores samarbejde med Kalundborg Broderlaug opstod på baggrund af, at der sidste år var flere kunder som forespurgte om de kunne støtte dem som har behov for ekstra hjælp, så derfor har vi igen i år lavet et samarbejde med Broderlauget,” fortæller Menykøbmand Peter Egebæk.

Meny Kalundborg giver i øvrigt et honninghjerte med når man køber et julehjerte.

De flotte hjerter, som er fremstillet i teaktræ og egetræ, er laserskåret hos Polstrergaarden i Ubby, og findes i fem størrelser. I år tilbyder Kalundborg Broderlaug også hjerter fremstillet i messing og rustfri stål.

Prisen for hjerterne går fra 25 til 200 kr., som altså ubeskåret går til trængte familier.


Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0