AnnonceLuk annonce
Donation skal bruges til kæmpe åbningsfest

09-02-2021

”Vi er jo en medlemsejet butik, så det er vigtigt for os ikke at spinde guld på andres bekostning," siger varehuschef Kirsti Thygesen. Arkivfoto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Den flotte donation som Kvickly i går gav til handelstandsforeningen Vores Kalundborg, skal bruges til en kæmpe åbningsfest, når butikkerne igen får lov til at åbne.

Med den seneste forlængelse af restriktioner, er der lange udsigter til en almindelig hverdag for de mindre selvstændige detailbutikker, mens supermarkeder landet over har åbent og kan sælge varer som naboen ikke har mulighed for lige nu, men nu kommer der hjælp fra Kvicklys varehuse over hele landet. Også fra Kvickly Kalundborg, som donerer godt 200.000 kr. til Vores Kalundborg. Pengene kommer fra overskuddet for deres salg af non-food i nedlukningsperioden.

Formændene fra Vores Kalundborg, vil sammen med Kvickly Kalundborg, bruge pengene til en kæmpe åbningsfest for såvel kunder som forretningsdrivende, når landet åbner igen.

”Vi er jo en medlemsejet butik, så det er vigtigt for os ikke at spinde guld på andres bekostning, så den fortjeneste vi har haft ekstra, kunne vi give den tilbage på en eller anden måde, så vi er nået frem til, at vi støtter bl.a. nogle annoncer så butikkerne kan blive fremhævet, og så vi kan lave den her åbningsfest,” fortæller Varehuschef Kirsti Thygesen.

De to formænd for Vores Kalundborg, Glenn Swärd og Brian Sønder Andersen, er meget taknemmelige for den flotte donation.

”Det er helt fantastisk, det er da storslået, at Kvickly takler det på den måde, også fordi det er vigtigt med sammenhold i byen,” siger Glenn Swärd, og Brian Sønder Andersen supplerer,

”Det er jo et helt vildt stort beløb som kan sætte gang i byen igen, så det er vi jo superglade for.”

Formændene for Vores Kalundborg går nu sammen med Kvickly Kalundborg for, at få lavet en plan for et brag af en åbningsfest, som har til formål at trække kunderne tilbage til de lokale forretninger igen, og som viser det sammenhold der er i Kalundborg.

Kvickly donerer stort beløb til den øvrige handel i byen


Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0