AnnonceLuk annonce
´Død over den perfekte kvinde´

26-02-2019

Christine Feldthaus kommer forbi Kino Den Blå Engel i Kalundborg den 15. maj 2019.

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

Christine Feldthaus kommer forbi Kino Den Blå Engel i Kalundborg den 15. maj, hvor hun snakker om ’den perfekte kvinde’.

”Død over den perfekte kvinde.” Sådan hedder Christine Feldthaus foredrag. Et foredrag, hvor hun snakker om og stiller spørgsmålstegn ved, hvorfor kvinder sluger selvhjælps-bøger på stribe? Hun stiller ydermere spørgsmålstegn ved, hvornår kvinder lærer at prioritere, og følge egne hjerter og samtidig ryste den dårlige samvittighed af. Hun spørger om, hvorfor kvinder straks tager ansvaret, når børnene sendes hjem fra skole med håret fyldt med lus, eller hvorfor kvinder tænker mere på indkøbslister og aftensmad end på sex, når vækkeuret ringer om morgenen. Hvad skete der egentlig med kvindernes kampdag – er det en afbrænder? Er der ikke mere at kæmpe for?

Det moderne kvindelig sat på spidsen

I sit foredrag sætter Christine Feldthaus altså det moderne ”kvindeliv” på spidsen. Hun kommer omkring VL-grupper, G-punkter, 6 stykker frugt om dagen, Pilates ad libitum og meget mere. Ligeledes, hvad det egentlig kræver af det modsatte køn. Hvad skal mændene gøre for, at kvinder bliver mere ”selvkørende”, og fravælger de mere traditionelle familiemønstre?

Billetsalget til Christine Feldthaus ’Død over den perfekte kvinde’ går i gang i morgen, fredag kl. 15.30 på Kino Den Blå Engels hjemmeside og i biografen.

Salget er begyndt

Derudover er salget til ’Queen of Denmark’, der spiller den 25. oktober kl. 20.30 ligeledes i gang på biografens hjemmeside og i biografen. Mike Tramp, der også kommer til Kino Den Blå Engel, får Support af The Victim, billetter til denne aften er begyndt.  Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0