AnnonceLuk annonce
Dodo og The Dodos i Kino

08-09-2016

Dodo & The Dodos.

Dodo & The Dodos i Kino

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

Dodo & The Dodoos gæster den 7. marts Kino Den Blå Engel med “Akustsik & Helt Tæt På Tour” 2017.

Med mere end 30 år på landevejene, og flere hits i bagagen, end de fleste kan begribe, er Dodo & The Dodos på alle måder en institution i dansk musik. Deres allerstørste sange er for længst blevet til landeplager og evergreens, og bandet spilles stadigvæk lige så meget i radioen nu, som da sangene udkom for snart mange år siden. Bandet har dermed opnået noget helt specielt. De er blevet voksne, uden at de har mistet deres aktualitet.

Dodo & The Dodos er en af Dansk pops ypperste ambassadører, og med hits nok til mere end et band, drager de i det tidlige forår 2017 ud på en ”akustisk og hele tæt på” tour på de danske spillesteder. Bandet, som har stået på snart alle scener i Danmark, har et behov for at komme i øjenhøjde med deres kæmpe publikum, og med denne akustiske tour vil der blive plads til at opleve nerven i bandets allerstørste sange, samt opleve de fem originale musikere spille sammen på en måde, man ikke har oplevet tidligere.

Koncerten er tirsdag den 7. marts kl. 20 i Kino Den Blå Engel i Kalundborg. Salget starter den 9. september 2016.Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0