AnnonceLuk annonce
Dobbelt så meget lys og stor besparelse

02-05-2019

Mads Overgaard fra Werths El, med den tavle som styrer alt lyset i Røsnæshallen. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Røsnæshallen har fået skiftet alle deres lysstofarmaturer, det har giver meget mere lys og en stor besparelse. Det er det lokale firma Werths El der har stået for arbejdet.

Røsnæshallen har været lullet for aktiviteter i omkring 14 dage, ud over at gulvet er blevet lakeret, så er der også kommet helt nye lysarmaturer i den store sportshal, og det bliver en rigtig god forretning, samtidig med at der fremover vil være langt mere lys i hallen.

De gamle armaturer som var med lysstofrør, er blevet udskiftet med nye moderne amarturer med LED-lys, og ud over at de nye lamper giver stort set dobbelt så meget lys på gulvet, så er der også en årlig besparelse på omkring 26.000 kr. på elregningen.

Det er det lokale elektrikerfirma Werths El på Gisselørevej, som har stået for at udskifte lamperne i Røsnæshallen.   

”De nye lamper bliver styret med en såkaldt PLC styring, dvs at jeg kan sidde hjemme på kontoret og kode hver enkelt lampe og på den måde lave om på lyset alt efter hvad det skal bruges til, vi har fx lavet standard opsætninger til både fodbold, håndbold, badminton, gymnastik, så det passer til den enkelte sportsgren, og vi har bl.a. lavet en opsætning hvor der er mere lys over buffeten, mens resten af hallen bliver dæmpet ned, til brug når der afvikles halfester,” fortæller Mads Overgaard fra Werths El i Kalundborg.

Fremover skal der heller ikke rejses stillads for at skifte rør i lamperne, de nye amarturer med LED lys skal nemlig ikke have skiftet rør.Klik her for at se billederFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0