AnnonceLuk annonce
Djernis med i Hall of Fame

19-11-2018

Henrik Djernis på scenne til Danish Bike Award hvor han kom med i Cykelsportens Hall of Fame. Privatfoto

Af Jens Nielsen

Cykelrytteren Henrik Djernis kom fredag aften med i cykelsportens Hall of Fame, et eksklusivt selskab med en række af kendte navne. Djernis fejres på torsdag eftermiddag i Kalundborg.

Henrik Djernis vandt i starten af 90’erne VM guld i mountainbike tre gange i træk, mens det i Cykel Cross er blevet til en enkelt guldmedalje. Derudover en række sølv og bronzemedaljer. Han har desuden imponerende 22 danske mesterskaber i bagagen.

De mange flotte resultater bragte fredag aften Henrik Djernis ind i det eksklusive selskab, Cykelsportens Hall of Fame, da han i forbindelse med afviklingen af Danish Bike Award i en fyldt Docken i København, blev kaldt på scenen.

Henrik Djernis viste intet om udnævnelsen og blev selvfølgelig noget overrasket, men kunne godt fornemme at det nok var ham der skulle på scenen efterhånden som Dan Frost læste indstillingen op.

”Det var en kæmpe overraskelse, og jeg er selvfølgelig super glad for det,” sagde Henrik Djernis efter udnævnelsen.

Djernis er det 9. medlem af den eksklusive klub, Cykelsportens Hall of Fame, som tæller navne som Jørgen Leth, Ole Ritter og Dan Frost, og i øvrigt den første cross/mtb-rytter i det fine selskab.

Fejres i Kalundborg

Kalundborg Cykle Club fejrer Henrik Djernis nu på torsdag d. 22. november, mellem kl. 17 og 18 hos Fri Bikeshop i Elmegade, hvor der serveres bobler og kransekage.Klik her for at se billederFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0