AnnonceLuk annonce
Discoteque Up Stairs genopstår for en weekend

06-12-2019

Et billede af ældre dato fra Discoteque Up Stairs på Møllebakken. Privatfoto

Styregruppen bag Kalundborg Rock’er 2020 kan nu løfte sløret for et nyt og spændende samarbejde, mellem et tidligere lokalt kendt diskotek og Kalundborg Rock’er.

Discoteque Up Stairs, som mange kalundborgensere kender fra Møllebakken i Kalundborg, åbner op for en weekend på Kalundborg Rock´er 2020, og laver pop up diskotek i et stort telt på pladsen, skriver styregruppen i en pressemeddelelse.

Teltet vil blive omdannet til diskotek med masser lys, en stor spejlkugle og en lækker bar. Der vil være DJ’s som spiller op i alle pauser samt de sidste timer af festivalen.

Musikken her vil bære præg af musik fra 80`, 90`erne og hele vejen op til i dag, og her kan gæsterne møde flere forskellige og tidligere DJ’s fra det gamle diskotek.

Tre personer fra facebookgruppen Discoteque Upstairs, Lars Wöhlk, Heidi Thygesen og Jeanette Wedberg, samt Johnny Elmelund og Thomas Gosch fra Kalundborg Rock’er, står for planlægningen af dette nye tiltag.

Gruppen bag den nye ide håber at kunne samle nogle af de gode gamle medarbejdere fra Discoteque Up Stairs som skal bemande drinksbaren, og igen shake drinks som i de gode gamle dage på Møllebakken. Det er ikke kun musikken fra ”gamle dag” du kan opleve – også drinkskortet vil bære præg af det der blev brugt dengang.

Kalundborg Rock’er 2020 bliver afholdt i uge 32 den 7. og 8. august. 

De første navne til Kalundborg Rock’er 2020 er klar, Burhan G, Malurt og Jimilian.Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0