AnnonceLuk annonce
Direktør stopper

20-12-2016

Adm. Direktør for VisitVestsjælland, Lars Nielsen, frattræder sit job. Foto: Jens Nielsen

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

Adm. Direktør for VisitVestsjælland, Lars Nielsen, har indgået en aftale med bestyrelsen i selskabet om, at han fratræder sit job.

Direktør Lars Nielsen har i mere end tre år været direktør for VisitVestsjælland, men mener nu, at det er på tide at komme videre til nye udfordringer. Han er iværksætter med stort I, og han har opnået, hvad han gerne ville med VisitVestsjælland - en destination i voldsom vækst.

”Det har været sjovt og spændende. Vi har oplevet vækst, og jeg har arbejdet med dygtige og rare mennesker. Men nu er virksomheden etableret, og jeg er iværksætter, så jeg må videre. Den sidst halvdel af 2016 har vi brugt på strategien for de næste år, men da vi afleverede den for små tre måneder siden, vidste jeg godt, at der fremover kommer mindre fokus på markedsføring. Nu er det Vedligeholde, og da jeg er igangsætter og markedsføringsmand, sagde jeg til bestyrelsen, at man skulle til at se efter en anden direktør, da det fremover er en anden slags direktør, der er brug for,” siger Lars Nielsen.

Med Lars Nielsen i spidsen er VisitVestsjælland kommet på Danmarkskortet som en turismedestination i voldsom udvikling. VisitVestsjællands hjemmeside er blandt de mest besøgte turisthjemmesider i Danmark, hvilket Lars Nielsen kan høste en stor del af æren for.

Indtil en ny direktør er ansat, vil daglig leder Anette Moss varetage ledelsesopgaverne, og Poul Buur vil indtil videre fungere som arbejdende bestyrelsesformand.

Lars er dog ikke færdig med Vestsjælland som gæst, og glæder sig til at nyde naturen på Sjællands Vestkyst.

”Jeg glæder mig til igen at besøge destinationen som gæst, dog uden notepad, kamera og mødeagendaer,” siger han.Klik her for at se billederFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0